Кладионица

1. мени неки лик што игра у бежанији рекао да одиграм из икса у 2...лололол каже ИДЕМО НА ПОБЕДУ ја се преврнуо

2. ma samo nek dodje 0-2, onda imam okruglo 100e kapital

3. Дајте неки тип за викенд немам креативности

4. Jel igra neko live kladjenje,nije mi jasno igra Pobjednik u ostatku meča ? Odigram na nekog ko vodi 0-2 i dobijem, drugi put isto odigram na nekog ko vodi i padnem, u čemu je fora ?

5. Jeste li gledali CZV-Spartak ? E igrao moj drug iz razreda... Jednostvano sam imao potrebu da napisem ovo... :D

6. Deki_PD
    Jel igra neko live kladjenje,nije mi jasno igra Pobjednik u ostatku meča ? Odigram na nekog ko vodi 0-2 i dobijem, drugi put isto odigram na nekog ko vodi i padnem, u čemu je fora ?

Pa sta tu nije jasno.. treba da pobedi u preostalom delu meca,odnosno da da gol vise od protivnika.. Dakle ako si uzeo utakmicu u kojoj je u 70om minutu 2:0 za domacina,i ti stavis POBEDNIK OSTATKA MECA 1,znaci da taj mora da da bar jos 1 gol,a ne primi ni jedan..

Odnosno,posmatraj taj ostatak meca kao zasebnu utakmicu i to je to..

7. D A J T E N E K I T I P

8. Covece znas li kad je vikend?!
    I znas li da skoro ni jedna normalna liga nema da se igra..?

9. @Skocimis
    Znači, tenis nije budalaština, nego si se zajebao na kraju... :)

10. :D

A šta ću, nije do mene.

11. Hvala Gazimudo na odgovoru !

12. Ponuda za danas losa ali moze nesto da se iskombinuje....

13. Moj predlog - ostav'te novce za finale Lige Šampiona.

Ja sam odigrao 2 navijačko-realna tiketa.

1. Tiket kaže da će Gigs asistirati Runiju za gol, kvota 15.
    2. Tiket kaže da Mančester dobija tekmu rezultatom 1:0, kvota 9.

To sam sanjao, pa sam morao i da odigram.
    Biće sreće!

14. Ovaj ODD GRENLAND mi sumLjiv. . .

15. Ја сам јутрос играо на Панатинаикос, оололололо.

са' ћу осмотрим неку понуду за вечерас.

едит: за ово сам чуо, и одиграо на 100 динара...

Ljungskile 2-1

ваља испратити, и по квотама делује тако.

Монс 1
    Ојпен - Вазланд 2
    Хелсинки 1
    Бохемианс 1

16. Evo jedan zanimljiv mec.. Neocekivano velika uplata na keca,i pored ogromne kvote..

Bray- Samrok 1 @4.1

17. Što li je toliko velika kvota? Prvi na tabeli, dobijaju utakmice kod kuće...

18. Nije bray prvi,Samrok je prvi.. ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.