Onoliko da odigra kao picka nisam mogao da verujem. Sve loptice bacati na metar od mareja,a ovaj povredjen mi je neshvatljivo.
Sve u svemu, jeste dobar teniser al je glup covek, i to je jedina stvar zbog koje nije pobedio.
Nego,posto mi ovde palamudimo o uzimanju para, treba igrati na CHELU protiv mareja, on sigurno nece prokockati ovakvu sansu.. Ili bar gadjati prvi i drugi set da uzima Chela.
Bogu hvala što sam bio na polju i skupljao seno, te nisam ništa uplatio, tek sad idem. Inače i sam sam hteo da igram na Troickog, majmuna, imao je sigurnu pobedu u rukama. Kreten! Pogledao sam skraćeni snimak meča. Nisam mogao da poverujem šta je idiot propustio! Imao je pobedu u rukama! Dripac!
daj kakva je ovo ponuda...
Zahvaljujuci Troickom, upravo sam video kolicinu picke koja je veca od one sa mog rodjenja!
Hahahahahahahhahaha... A baš niđe veze, imao čovjek pobjedu u rukama i tako bezveze je ispusti...
Onoliko da odigra kao picka nisam mogao da verujem. Sve loptice bacati na metar od mareja,a ovaj povredjen mi je neshvatljivo.
Sve u svemu, jeste dobar teniser al je glup covek, i to je jedina stvar zbog koje nije pobedio.
Nego,posto mi ovde palamudimo o uzimanju para, treba igrati na CHELU protiv mareja, on sigurno nece prokockati ovakvu sansu.. Ili bar gadjati prvi i drugi set da uzima Chela.
E i to htjedoh napisati u postu, ali zaboravih. Obavezno igrati protiv Mareja. I ovo za setove će meni dobro doći za live klađenje. Fine kvote budu.
Bogu hvala što sam bio na polju i skupljao seno, te nisam ništa uplatio, tek sad idem. Inače i sam sam hteo da igram na Troickog, majmuna, imao je sigurnu pobedu u rukama. Kreten! Pogledao sam skraćeni snimak meča. Nisam mogao da poverujem šta je idiot propustio! Imao je pobedu u rukama! Dripac!
Ja mećala:
Servete 1
Portugal 3+
Engleska 1
Španija 2
Turska 1
Singlirala iz dosade i Monfilsa, eno ga gubi, naravno.
Baš nema šta da se igra, ali ipak:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9930738-882
Stavih soma na
Servete 1
Montepaski H1 (14.5)
dobitak 3300
Uzeh 3300 na ovo gore
EDIT: Hvala buriju.
gazimudo ovo možeš tamo na pitanja moderatorima... mislim da je u sve vezano za vukajliju ili vukajlija servis...
Jebem ti Kuznjecovu, sad našla da izgubi.
Jebo mater, prošla sam tiket!!!!
I ja! Uplatio 100din, dobio 259! Fail or win? :D
Win! i to dobar win!
Odličan vin. Ja ne mogu ni toliko.
U jebo te, dvoje ljudi odavde isti dan prošlo tiket! Biće smak svijeta.
Predlog za singl:
http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=614295&gmt_offset=-7200&tab=1
Heheheheehheeh, ja ih već mećala na tiket sa Nadalom. Al jebo mater, danas baš ništa nema da se igra...