Кладионица

1. Sad tek izvalih da samnapisao Higins malopre hahahah

2. Mislio sam na Hajnsa

3. Пребацим на ЦСКА, Тајс хвата трећи (ваљда) скок, угрожава нам заједнички тикет.

4. Не памтим кад сам игро тикет на папиру
    по више утакмица.
    Искључиво играм уживо, и то свакодневно.
    Ево занимљивог питања:
    Може ли Атл. Мадрид - Еибар доћи 3+?
    Тренутно је 0:0, 25-ти минут.

5. Haha i sjeba tajs naravno

6. Srećom pa ga nisam igrao jer mi je bio solidno sumnjiv, iako ga je predložio gospodar ove teme gosn nikolas

7. Imao 13 skokova valjda pre 3-4 kola, gde da ga stavim minus na 4.5 jbg, ali dobro i najbolji poput nikolasa greše, ne zamerite mu, kao što i ja neću pogoditi nista

8. Nikolas moze da gresi koliko hoce ali se zbog obojice nadam da nece

9. Ал те квоте мање од 1,85, како их мрзим, ево нпр. Весели има 4 скока, а чини ми се да је граници 5,5 била квота 1,6 на плус.

10. sta radi bre milano sa sve glavatim macvanom alo

11. Coakg macvan tebi na obraz!!

12. Gledam na sofascore njegovu ludu facu i ne mogu da verujem da sam igrao macvana jebenog

13. Samo da tompsonu pozelim da upadne u saht pun govana

14. Jebem li mu mamu babunsku u dupe i radonji jebem mamu sto ima kuzmica na klupi covek bi resio bacanja lagano

15. I da je dao bacanja branim lagano sa jednim kecom najobicnijim i minimim 20k sam dobar. Minimum.

16. E jedi govna armine, sve se hvataš za te govnare s malim granicama, što ne uze singltona ili dekoloa ili šta znam, koltona ajversona npr. koji je već prešao, šta me jebeš tu s mačvonjom

17. Govno babunsko jebo mu covic mater teraj ga daj dorsija

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.