Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jbg ps, šteta.
I lepo sam rekao da nam ne trebaju camuge glupave kaze komentator tompsonu je zabavno zabavim mu se sa familijom mrtvom
Hahaha armin pizda ne sme da igra igrača kome je granica veća od 6.5, igraj sutra na Alena Omića plus jebem te usta, granica 0.5, nadam se da nije prevelika
Tj. sad u 9 on igra
Imaš još minut požuri
pa macvanu veca granica od ajversona ovog jebenog, 50 poena palo on 0 jebenih
http://i.imgur.com/ySTZbyx.png
strucnjaci jebeni shomyle i coakg bolje da sam prepisao od djoks stajla
SMETE LI JOKARU MINUS
PSETO NIJE SANDRA JO NEGO SARA JO
http://stars.wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2015/08/sara-jo-freestyler-6.jpg
#coa_kg
Dobra tarabica :)
Igrate li još sistem? Evo danas bogami pristojno ide, da ne baksuziram ali sve kako treba za sad.
Tek ću da krenem sistem u subotu. Neću da igram Ganu (iako mi je Asamoa Gian veliki prijatelj) kao najzvučniju ekipu dana.
A brt lepo smo drali bez camuga babunskih i vidi sta mi napravi budala a dolazi dvojka ko kuca
Pozdrav za mog velikog prijatelja DJOKS STAJL
E mamicu ti crnacku u usra jebem zvalava
Ko fali Klipersima pa je ovolika kvota protiv šugave Minesote?
Kris Pol.
Koji smor, Pseto.
ajd jos 2 macvaneeeeeee
pol ce biti out preko mesec dana, grifin odavno jbg, ako ce da vuce kroford mrtvi i redik da da 20 trojki onda je lagano pobeda, ali ne bih rekao
Ondak 207.5<, a?
armine macvan promasio zakucavanje upravo xd