Кладионица

1. Belorusija-Madjarska X
    Kvota oko 10

2. Đoks, i jednima i drugima odgovara, a?

Armin, parunovac, to je u kruševcu, možda je džanki xd

3. Imamo serijski broj, 'ajde da odemo do kruševca, čekamo da prođe i uzmemo pare xd

4. hahha dzankara sigurno, on roka ovolike uplate kao sto znamo

5. Pa ne mora u krusevcu jbt sad cu da pratim i eto mene oko 19 u pinbetu hahahaha

6. Ovo je tiket ocajnika, po kvotama se vidi...

7. Vadilica klasicna ako padne ovo obesice se vrv

8. Odgovara i jednima i drugima, mada sam nesto skeptican ali sinoc je bilo prelagano x na Mkd-Island pa cu i ovo ispratiti na sitno nesto

9. ili je samo zagrevanje, da imam mnogo para, ja bih opalio ovako nesto posto mi je dosadno, pa da ubijem vreme dok ne krene evroliga u 6

10. koje sranja tiket jbt

11. Da mu je stvarno dosadno, mogao bi možda i malo bolje da se zabavi nego da baci 15 hiljada na tiket sa dve prijateljske utakmice

12. lecki imas pvt, nzm dal si video

13. Ja krenuo da ga prepišem s 500 kao čisto eto da se isprati, i onda shvatio koliko je glup tiket i batalio.

14. Brt sve tekme mu u 17h znaci mora da rodi pare do 20h. Ili ce mu doci ovo ili zove zelenase.

15. E nisam, što kog đavola ne žuti ovo gore, el to ta nova vukajlija, jesmo se za to borili

Evo odgovaram ti

16. upravo ovo sto pseto prica

17. Vilbekin 12.5+
    Rendolf 9.5+
    Dončić 9.5+
    Lengford 23.5+
    Larkin 13.5+
    Ulanovas 6.5+

18. Aj da te prepišm jednom al nikad nisi prošao tiket za ovih sedam godina.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.