Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
neki lik odigrao, a uplata je najbolja analiza pa ako neko hoce..
http://www.t1x2.net/images/photos/77002/6495/7d46ae8f0f57fec2f197041c.jpg
Belorusija-Madjarska X
Kvota oko 10
Đoks, i jednima i drugima odgovara, a?
Armin, parunovac, to je u kruševcu, možda je džanki xd
Imamo serijski broj, 'ajde da odemo do kruševca, čekamo da prođe i uzmemo pare xd
hahha dzankara sigurno, on roka ovolike uplate kao sto znamo
radnik: daunovac
Pa ne mora u krusevcu jbt sad cu da pratim i eto mene oko 19 u pinbetu hahahaha
Ovo je tiket ocajnika, po kvotama se vidi...
Vadilica klasicna ako padne ovo obesice se vrv
Odgovara i jednima i drugima, mada sam nesto skeptican ali sinoc je bilo prelagano x na Mkd-Island pa cu i ovo ispratiti na sitno nesto
ili je samo zagrevanje, da imam mnogo para, ja bih opalio ovako nesto posto mi je dosadno, pa da ubijem vreme dok ne krene evroliga u 6
koje sranja tiket jbt
Da mu je stvarno dosadno, mogao bi možda i malo bolje da se zabavi nego da baci 15 hiljada na tiket sa dve prijateljske utakmice
lecki imas pvt, nzm dal si video
Ja krenuo da ga prepišem s 500 kao čisto eto da se isprati, i onda shvatio koliko je glup tiket i batalio.
Brt sve tekme mu u 17h znaci mora da rodi pare do 20h. Ili ce mu doci ovo ili zove zelenase.
E nisam, što kog đavola ne žuti ovo gore, el to ta nova vukajlija, jesmo se za to borili
Evo odgovaram ti
upravo ovo sto pseto prica
Vilbekin 12.5+
Rendolf 9.5+
Dončić 9.5+
Lengford 23.5+
Larkin 13.5+
Ulanovas 6.5+
Aj da te prepišm jednom al nikad nisi prošao tiket za ovih sedam godina.