Taj njegov brat je onaj moj drug iz klupe, što čuva pčele a pre toga je igrao za jedan srpski klub iz druge lige, tako da verujem da je ovo solidna informacija, pratim sa 20 maraka.
hahaha jebem ti, sanjam sinoc gubio fiorentina na poluvremenu u gostima i ja zatezem 2 i dobijaju crveni fazon u 65. i ja pizdim kunem itd. to sam zapamtio i evo gledam listu kad ono jedina fiorentina i to u gostima igra danas jebem ti ZNACI 1:0 na poluvremenu posle dobijaju crveni i ne znam sta se dalje desava, sta tu da se iskombinuje ?
хахах
пробрао сам следеће
Егзетер, Донкастер, Викомб 2+ 2.05 Сад знаш шта да избегнеш.
Koliko mi se sviđa ovaj sistem, zadocnio sam na početak, ali sad ću da izmislim nešto
ne verujem u to da englezi namestaju
Taj njegov brat je onaj moj drug iz klupe, što čuva pčele a pre toga je igrao za jedan srpski klub iz druge lige, tako da verujem da je ovo solidna informacija, pratim sa 20 maraka.
ja cu pratiti ovu dojavu sa starim parama
http://s4.pik.ba/galerija/2014-08/25/11/slika-857675-53fba861ac347-default.jpg
sace liuverpul dati jos dva gola H@H@H@
mrs majku vam jebem
Hahah prolazi vam, a opet gube govnari pa moze li lepse
Poveo jebeni Motherwell
ahahaha
Ne odigrah liverpul :(((
Koliko rendžers nema sreće, neće pa neće, i ovi iz prvog napada praktično bam i gol. Al' jbg, makar lpul može da se zaokruži već.
Nikad ne moze da se zaokruzi "vec", to da ti cika ps kaze.
AJMOOO MOCNI RENDZERI
Tračak nade za rendžers, daj sad još jedan jebem mu mater
Hahaha ic morfn tajm
hahaha jebem ti, sanjam sinoc gubio fiorentina na poluvremenu u gostima i ja zatezem 2 i dobijaju crveni fazon u 65. i ja pizdim kunem itd. to sam zapamtio i evo gledam listu kad ono jedina fiorentina i to u gostima igra danas jebem ti ZNACI 1:0 na poluvremenu posle dobijaju crveni i ne znam sta se dalje desava, sta tu da se iskombinuje ?
Rendzers mozda dodje ali mi nije jasno zasto utakmica kupa za ovaj sistem?
Arming dobra ti je kvota da dobijaju crveni ili u meridijanu 1:0 poluvreme
Boze ovaj Liverpul boze boze aaaaaa
Danas bila vest da se Dzerard vratio u klub na mesto menadzera i gle sta se danas desi, slucajnost, ovog puta zbilja ne bih reko :(