Кладионица

  1. a Chelsea je preozbiljno shvatio ovaj sport

  2. дал је могуће да су сви "Фаворити" мртви за овај викенд.........мртви Шахтјор га примио у 5 минут....

    ЕДИТ: Мртви Шахтјор га је дао док сам ово писао :) и то Срна....

  3. Јеб'о ја матер овом Твентеу, опет ми њихов меч обара тикет. Прво зверски одиграју протви Интера, а сад заказали с овим јадницима.

    Типсаревић, као што се и очекивало, убија Штепанека.

    А Челзи са Анћелотијем на челу да овако игра... У најмању руку изненађујуће.

  4. Jebem ti Tvente. Ja bolje da ne dajem tip za sledeći tiket. Pauziraću ovog puta. :)

  5. у пичку материну , пауза до даљњег.....

  6. NMF, svaka čast za Honku, ja kolko video 2:1 :)

  7. Фала, али боље би било да нису добили. Овако сам пао само на Твенте. Ако сам некоме био од користи, добро је, а надам се да јесам. Од 9 типова погодио сам 8 откад смо кренули. Јебига, немам кеш за синглове, па се увек нађу неки проклетници да са'ране красан тикет.

  8. Јебига, немам кеш за синглове, па се увек нађу неки проклетници да са'ране красан тикет.

    Apsolutno znam o čemu govoriš. Mada ja retko kad umem da potrefim nešto na kladđi. Ima da počnem ko jedan ortak da igram samo "daje gol" i "ne daje gol".

  9. Uh,ja sam Barcu isprati sve.2+pp,daju dva u prvom,gg u prvom i ne prodjem samo da atletiko da 2 u prvom...sad cekam 4+ i gg u drugom.. :) Singliracu Sampdoriju keca,nema nijednog u Italiji za ovo kolo,red je.. :)

  10. Од октобра би требало мало да се опарим и већ сам припремио тактику, видећемо колико ће делотврона да буде. Но, да се вратимо овом нашем тикету. Крените да дајете предлоге за сутра.

  11. бвдлга, ја бих комбиновао све могуће голове да сам био при парама. Браво за то. Мада, прошле сезоне сам их синглирао 5+ (ставили јадну квоту, око 2.3), у 20-ом минуту било 2-1, толико се и завршило. :)

    Јој, како ми је мило због Типсе. Много је он већи играч од Ђоковића, али га током целе каријере нешто спутава да искаже своје умеће. Надам се да че коначно да се пробије у тих топ10, а и да ће наши да одувају Французе у Дејвис купу.

  12. Na RTS 1 ima dobar film........ o kockarima :D

  13. Јебите се обојица. Ја кладионицу не сматрам за коцку. Не зависиш ти ту од апарата, лоптице или нечег другог, а од тога сам се, на сву срећу, успешно одвик'о. Могу да бацим једну паралелу између кладионице и коцкара, и марихуане и наркомана.

  14. Hahahahaha!

    Могу да бацим једну паралелу између кладионице и коцкара, и марихуане и наркомана.

    A ovo je odlično!

  15. Па, брате, тако је. Предрасуда је да свако ко пуши мару касније, по дифолту, прелази на нешто јаче. Исто тако и за кладионичаре.

  16. Jbg NMF,i sad 1-2 poluvreme i tako kraj.Kako samo mrzim onog pacova malog...Jbg..na uzivo sam danas uzeo pare,tiketi nista,Sampdoriju odigram daje prva gol,svira im nepostojeci penal i posle puknu.Posle cu da stavim za sutra...

  17. Мој тип сутра је Терек-Зенит,2-3 гола...

  18. Ја их урекох, јебига.

    За сутра:

    Хаугесунд - Лилестрем ГГ и 3+ (2.00).

    И за уторак, пошто нећу да будем ту два дана:

    Бирмингем - МК Донс ГГ (претпостављам да ће да буде око 2.00)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.