Кладионица

1. Ja uzeo slobodan dan,odigracu ug+ tiket pa cu ostaviti (al smor nemam balkan bet nigde blizu pa moram u soccer).

2. Ja cu vam ostaviti svoj kad prodjem,posto ocigledno sta god metnem ovde,ne moze da prodje....

Ima u ponudi Lokomotiva-Zvezda... to je 2-3 gola bez problema.

Ima Danaca pun penis,ako izgrme u golove,bice love... srecno kockari!

3. ja odigroa 2 komada.
    Prvi:

cela italijanska druga bez atalante 2-4 gola

kvota 20, na 100din

Drugi:

Alzir,Flamengo,Santos,Nots kaunti, Brej, Albinolefe,Regina,Groseto,Toluca,Hamilton,Almeria, Cordoba - sve 2+

kvota 13.5 na 200din

4. Prvi:

cela italijanska druga bez atalante 2-4 gola
    kvota 20, na 100din

Proslo sve,samo cekam redjinu. Branicu 0-1 sa 1000din i 5+ sa 250 din.
    U najgorem slucaju sam 700 din u plusu.

5. Santos-Palmeiras X2 @1.57
    Almeria-Valladolid X2 @1.65
    Cordoba-Villareal B 1 1.85
    Albacete-Toledo 1 1.45

Gazimudo,kolika je kvota na 2-4?

6. Gazimudo, srećne si mi ruke. Da li da stavim 1000 din na sledeće čiste kečeve:
    Toluka
    Almeria
    Flamengo
    ?
    Ne budi spor u odgovoru, čekam 10 min. i odoh ja. Ali bitno mi je tvoje brzo mišljenje.

7. Ljakse,mozda je otisao da se brani :)

8. Pa, dobro, i neka je. Šta ti misliš o ova tri keca?

9. Газимудо у уторак ћу одиграти ово што си ти предложио 2+. Како ли се тога до сада нисам сетио...

10. E evo me sad, "citao" sam plejboj u kladzi :D

Ljakse nista ti ne bih pomogao posto nemam pojma koji su to timovi :D
    Mislim cuo sam,al stvarno ne bih mogao da tvrdim nista. U svakom slucaju ti zelim srecu.
    A posto je meni sad primarni tiket postao ovaj singl 0-1 , jer na njemu za soma vadim 3 000, pozelite mi srecu.
    Ovaj 2+ cu izgleda opet da padnem za gol jebem ti skote u dupe,vise nikad na tiket.

Kvota za 2-4 gola na italijane drugu ligu je svuda 1.45. Al ne znam zasto sam to odigrao, valjda malo da se sprdam,inace ne volim da ogranicavam. A i zamalo dve da padnu, u 55om minutu su bile na 4 gola,al sreca pa ostalo.

11. Ode mi favorit za 0-1, 11 minuta im je trebalo za 2 gola.
    Sad mi je bolji ovaj 2-4 od onog 5+.. Mada mocno bi izgledalo kad bih ubo singl na kvotu 8.2 :D

12. Ne umem da igram, ali igraću zauvek.

13. Ljakse druze,probaj i ti 2+ tikete.. sve te tekme koje stavis gg3+ stavi 2+ naredjaj 10ak tekmi i uzmi pare.. a ako hoces da povecas rizik, povecaj broj tekmi a smanji uplatu.

14. Boli vas briga kad imate 2+ u kladionici... Ima i u BL Mocart, ali mi nije blizu, jebo sebe...

15. Nije ista igra,al isto dosta tekmi dolazi 1+ drugo poluvreme. kvote su tu negde,pa probaj sa tim..

16. Ако нешто сутра треба да дође , по мени , онда је то ово :

http://www.dodaj.rs/f/3Z/bx/1Hy8gXQf/qua.png

17. Nači (priključujem se gomili), nakon 104 godine da prekinem niz i da za danas ne odigram ništa, mada je u Mozzartu bila ogromna ponuda od čitavih 5 utakmica.
    Htjedoh reći, ako u narednih mjesec dana ne prođem ni jedan tiket, prestajem sa ovom vrstom igre. Glup sam i tvrdoglav kao mazga: umjesto da pratim normalne igre i normalne kvote, ja se proseravam sa nenormalnim.
    Pokušaću da prepisujem od svih vas pomalo i ponešto kako bih prekinuo užasno dug niz promašaja.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.