Кладионица

1. Оверио, лутко, и мада нервозан због губитка на Богомочлову, скупио сам снаге и дао ти инфо ;)

2. И ЈОШ ЈЕДАН

3. Џанки, треба нам нека жестока вадилица за данас...

4. ваистину.

дублић за 500 кинте

Родик 1
    Томић 1

НЕК НАМ ЈЕ СА СРЕЋОМ, ДАНК

5. Ја сам ставио мало више. али нека анм је са срећом!

6. Имам ортака који воли када остали из његовог окружења падају на тикете.Та жеља му се још више појачава када он падне па жели да и остали попадају. Маму му јебем глупу ....

7. L@ki

Имам ортака који воли када остали из његовог окружења падају на тикете.Та жеља му се још више појачава када он падне па жели да и остали попадају. Маму му јебем глупу ....

Сретао се и ја са таквима, Лакиша. Па сад питају друге људе што им се Ђомла више не јавља на улици. Јебем им матер ону распалу.

8. Imam i ja jednog takvog, čim uplatim tiket i izadjem iz kladže on mi kaže da padam.Debil.

9. Nesto cenim da svi padaju na po utakmicu do 2 ovde na forumu.Tako da valja kombinovati,po 2-3 utakmice sa svakog tiketa koji neko ostavi i prostom sacologijom mozda i udje tiket :)

10. Ја падам тако сигурно, Шоне. Јер само играм сингл и дубл лололо

11. Ali treba izabrati prave utakmice.

12. hahahaha jbt Dankane zamisli skupis sa svakog tiketa ovde po mec i padnes na sve,ne bi me cudilo ove sezone nista.Eto sinoc francuzi na tiketu od 10 utakmica.
    Izasao sam u Junu sa 3-4 hiljade u plusu,a sad sam u minusu 1000 sigurno. Ja igram tikete 50-100 din.Kad dobijem onda tek dizem ulog.

13. А, не играм сингл испод 1,45... А овде је већина ситних квота, тако да ретко испратим.

14. Mrtvi madjari primili gol u 87 minutu.

15. Pu jebem ti mrtvi albasete. Dali gol u cetvrtom minutu i ostane 1:0. A igralo se 90+1000.
    doduse,jedni spanci mi jesu dosli u 90+,al ovi pederi me razocarase!

16. изгуби дебил томић, добије 1. сет, и онда у следећа 2 узме укупно гем..е говно говно...данкане, јави се

17. Изгледа да се повредио после првог... Јебем ти те ствари на које ја не могу да утичем, имао сам га и у синглу за 30 :( Данас још нисам ни погледао шта има, како сам се сморио због магарца...

18. Смрад, па нек преда ...бар бих узео сома...ај баци у пвт шта играмо

19. Не играмо данас, паузирамо, јбг...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.