Кладионица

1. Za danas sam se nešto premišljao dal da kombinujem siti i bajern al na kraju odigrah singl na bajern za 800 kinti...Kvota 2.15 dobitak 1720

Cenim da je bajern najsigurnija dvojka jer ljudi bukvalno gaze protivnike, a i napoli je izgubio zadnju tekmu kod kuće od parme 2 1 pa će valjda i od bajerna.

Znači gadjajte bajern.

Srećno

2. АЈ НЕК да неко предлог за сингл а да нису логораши

3. Sa obzirom na to u kakvoj je formi Bajern nije ni čudo što o tome razmišljaš...inače kvota na bajern je odlična...

4. au..96% uplata na bajern, odo da stavim 1 na napoli u singlu

5. Peterbor-Kardif 1 2.40
    Nott.Forest-Midlsbro 1 2.55

6. Lil - Inter 1

Napoli - B. Minhen 1

Man. City - Viljareal 3+

Makabi - Steaua 1

Real - Lion X-1

7. Šta mislite:

LIDS 1
    MILZBRO X2
    K. PALAS 1

za soma jura?

8. боље за два

9. Dinamo X-2
    Napoli 2-2
    Lil 2
    CSKA 1-1

146 kvota

10. Napoli - Bayern gadjam na jednom tiketu tacan rez 2:2 a na drugom samo X

11. Ajde CSKA metni jos jedan komad usta te jebem

12. Ja sam išao logikom da su cska i inter pukli poslednje utakmice u svojim ligama zbog pripreme za LŠ.. Cska se pokazao, sad još inter da dođe, još one dve gluposti i lol od tiketa.

13. фала богу не стигох да уплатим овај наполи усрани

14. Ode mi soma jura jebote....

15. Kako me Bajern izbaci iz tiketa "optimistično". Uništiše me bolidi.

16. Brate, pa opet ce me jedan gol zajebati za 9000...

17. Serem se ja u svaki fudbal gde na utakmici ne moze da padne 2 ili vise golova..
    I serem se u ajax i celu holandsku ligu koja se tripuje da je treca najjaca u evropi a ne mogu da daju 2 gola raspalom dinamu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.