Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Olympiakos - Dortmund X
Leverkusen - Valensija 2
Kvota: 8.4
Skočimiše, gde potrefi da igrraš prvo poluvreme x na sve ove četiri utakmice?
Tačno sam znao da će da te zajebe jedna, ali sve tri, nisam se nadao :)
Bezobrazluk.
:D
Ovo je bilo čisto lupetanje, više sam nade ulagao u onaj drugi... :S
Nikad ne igrati ovu nameštačinu od Lige govnarčina.
Vazda igrati ligu šampiona!
Blake Griffin se razočarao jer je pao jednu utakmicu!
Blake Griffin se razočarao jer u tom takmičenju igra gomila neartikulisanih prodanih majmuna. Jebeni Porto, koji ima timčinu, ne može da dobije raspali APOEL! Jebem ti ja takvo takmičenje. A svako kolo ista priča, bar 1 tekma mora da bude prodaja.
Вечерашња понуда ми и није нешто , одигро сам на мали улог ово :
Марсељ - Арсенал 2
Шахтјор - Зенит 2
ПАНТЕЛА - Дортмунд 1
квота 29
Сутра има лепих парова ...
pre 8 sati
Ладно ме Санкт Петербуржани само продали ...
Ćuti Blejk, ide mi tiket.
Ma svaka čast, ali ja ti kažem kako stoje stvari. Neka velika kinta? :)
Ogromna.
Ako sam uložiio 500 dinara, kao što i jesam, onda je to za mene ogromno. Samo čekam da vidim na šta neću da padnem sutra.
Баскеташи, какав је овај Ефес? Видим да је екипа дојаја, међутим не пратим то, па не знам колико су уиграни. Вреди ли опалити синглић на 1,90 против мртвог Партизана?
Pa, s obzirom da su ove godine u tim uložili 26 milki, ako sam dobro čuo, trebalo bi da kidaju. Evo baš im sad gledam roster : Ilijasova, Savan, Stanko Barać, Saša Vujačić, Tunčeri, onaj Makedonec Ilijevski... Opasni igrači, samo mislim da bi problem mogao da im bude organizacija igre, ali ne mora da znači. Svakako će moći da se fizički nose sa Partizanom, tako da mislim da vredi odigrati na njih jer je odlična kvota. Mada ne uzimaj ovo što kažem zdravo za gotovo jer sam ovih dana neviđeni baksuz. :)
Нека, Блејк, мора и тебе да крене, испратиће Данк то са 3 црвене, класика :). Узех дубл за 2 црвендаћа, рекох Селени на ПВТ. Монфилс+Бенето 2,50 квота, милиница. И ситан тикет за сома Храдецка, Ниеминен, Типсаревић и Налбандијан на 6.20
Jebiga, Dankane, kad si buržuj lako je igrati kladionice.
Kako mi, sirotinja, da išta singliramo?
Partizan-Efes kečina ko kuća, kakvi Turci i pičke materine....
А, јбг, Скочко... Ја сам се одрекао свега у животу само да бих се коцкао. Нисам буржуј, него ми је коцка на 1. месту, јебеш све остало.
Ja svejedno nemam 30€ da singliram i kad bih se odrek'o svega :D
Ал уби сафарова скрндеља радванску...
Уби... ја узео Раду за 30 кад је сет изгубила, и ментолчина, не покријем се почетком другог... Из досаде спрцо кинту :(
биће нешто од сафарове :)) ја нисам смео д'одиграм сингл, квота 5.20 била...
иначе тикетић за данас
ризеспор 1
партизан 1
за 500 кинте
добитак 1900