ja kontam da je na milan poklon kvota 3,8, a i fener je razbio olimpijakosa u pripremama tako da to nije nikakav poklen, nego su grci jednostavno loši...
Bojane, baš sam razmišljao o te dve utakmice kao o potencijalnim parovima za igru od dva do tri, a pošto si već i sam došao na tu ideju, onda ti ne preostaje ništa drugo nego da upravo metneš njih 2-3, osim ako u međuvremenu nisi pronašao nešto drugo.
Ma, stavi:
Espanjol - Betis - 2-3
Bešiktaš - Fenerbahče - 2-3
Ko ga jebe! Trebalo bi da dođe.
(Ja sam na svom tiketu već stavio ovu drugu tekmu 2-3).
SAMO VALJEKANO, SAMO BAHATO!
Došooooo... i Napoli na 2-3, ljakse će jebati :)
Spletom nevjerovatnih okolnosti Sporting iz Hihona uvalio 2 gola Majorci u gostima i izazvao u meni bijes epskih razmjera.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=421#post_1670433
Šta mislite za Lajovića sutra?
A mene niko ne registruje. :D
evo mog za danas
real milan 2
olimpijakos fener 2
espanjol betis 1
bešiktaš fenerbahče 1
( nešto se previše družim sa turcima danas, neće na dobro da izađe, al ko ga jebe...)
Uz malo sreće, ovaj bi mogao da prođe
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3338004-924
lukash, ja lajovica odigrao + gemove... :))
inace, da vas pitam...dal ste jebeno normalni, igrate usrani fudbal pored basketa i tenisa??
ja odigrah za 500 kinte ovo, posto neam kintu za 3 dubla
Real 1
Barca H1
Montepaski H1
Bilbao 1
Olimpijakos 1 (po meni poklon kvota, 1.50)
dobitak 5500
džanke sunce ti jebem, pa ti kontra mene skroz
ja kontam da je na milan poklon kvota 3,8, a i fener je razbio olimpijakosa u pripremama tako da to nije nikakav poklen, nego su grci jednostavno loši...
Верујем у брата Дуду :) Није то толко лоша екипа, имали су лош дан против Билбаа
А за реал шта знам, тај армани ме вечито јебе кад год да га одиграм, па сад да контрирам
Mi danas iz škole išli u Dom omladine,a preko puta kladionica pa sam odigrao nešto na brzaka(dok razredna ne primeti da me nema :) ).
Lokomotiva Plovdiv 1 došlo
Alesund 1
Deportivo 2
Millonarios 1
kvota: 19.7
Ljakse brate, ja bi turio Espanjol 2-3, a dal' da spojim s ovaj tvoj Bešiktaš za iljadarku opet a?
I Sivass bi mogao 2-3.
Bojane, baš sam razmišljao o te dve utakmice kao o potencijalnim parovima za igru od dva do tri, a pošto si već i sam došao na tu ideju, onda ti ne preostaje ništa drugo nego da upravo metneš njih 2-3, osim ako u međuvremenu nisi pronašao nešto drugo.
Ma, stavi:
Espanjol - Betis - 2-3
Bešiktaš - Fenerbahče - 2-3
Ko ga jebe! Trebalo bi da dođe.
(Ja sam na svom tiketu već stavio ovu drugu tekmu 2-3).
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-3190182-924
Ljakse,kako pogodi Petrolul?
Kupovi su čudo, a i nije bilo baš nemoguće.
Na kraju krajeva, to sam pogodio, ali samo gledam šta će da me zajebe od ovih manjih kvota.
Ljakse sto ne odigra neki dubl sa petrolulom...bolje nego da si gadjao zmiju
Zato što sam glup.
Puče tiket na Bešiktaš, ovaj Fenerbahče baš morao da izjednači, majke im ga nabijem, al' nema veze, idemo dalje :)
Katastrofa, u svakom pogledu! Bogu hvala, sutra izlazi nova lista.