Кладионица

1. Šta mislite za Lajovića sutra?

2. Odigrasmo sad ja i ortak 2 zmije, pa kud puklo da puklo. Šta mislite za Lil, da li će da prodaju jer je prilično velika kvota na njih a i mrtvi je kup?

3. Ljudi gledajte ovu tugu od PSGa. Zbog njih sam puko. IDIOTI GLUPAVI

4. Prodaja, burazeru, teška prodaja. Meni bilo mnogo sumnjivo kad su poveli 2-0. Nikad ne igrati te kupove, to je smrt. Ili eventualno za neku siću fazon duplu šansu protiv favorita jer obično jebe kvota.

5. U pravu je onaj što je rekao: kupove ne treba igrati na fikseve, ili, ako baš moraš, igraj suprotno od onoga što si naumio.

6. ma igro sam obicnu 2 racunajuci da ove glupane mogu lagano da dobiju

7. Njemcima npr. je jako bitan kup isto kao i Englezima FA.
    Moze se tu fino pogoditi, ali i fino promasit.

Ja cekam Milan na jedan tiket nocas. Ostalo sam pao na neke smijesne kvote.

8. Bojane, Legija je prošla. Želim ti sreću sa Napolijem :)

9. 40% timova koji su se našli u mom odabiru primilo je gol u prvih 10 minuta. Nije moguće šta se dešava.... :D

10. Bravo ljakse u kurac te ljubim, samo još Napoli da dodže :)

11. Imam još goru situaciju. Jedina utakmica u kupu njemačke koja je završila 0-0 ja sam igrao gg3+.

12. Ništa, Bojane, ništa. Samo mi namesti svoju najbolju drugaricu ako i Napoli - Judineze dođe od dva do tri gola :)

13. Čuj drugaricu, razrađenu medicinsku sestricu ti nameštam, ajmooooo Napoli :)

14. као што рекох јуче

избегавајте купове

15. Spletom čudnih okolnosti tiket mi je ostao u životu. Ostala 4 su spletom još čudnijih okolnosti završila na dnu.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-2269410-924

16. A kladionica zatvorena, ne dadoše mi da se ograđujem....

17. Real dominira, sunce ti, uništili su Viljareal u ovih 15 minuta :D
    Strašna tekma, gledajte!

18. Da l' si igrao 1 na Valjekano? Ti si moj idol! :D Ja i ortak bili ubeđeni da dolazi 2 na Malagu, još se čudili što je tolika kvota na njih. Sreća pa sam uplatio siću jer sam znao da će biti 500 prodaja. Ali Anderleht kobjasnijo! Izgubiše ljudi kod kuće 1-2 a kvota na njih bila 1.05! :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.