Кладионица

1. čelsi 1
    junajted x2
    anži 1
    magnitokosk 1
    rendžers 2
    tipsarević 1

2. Junajted 2
    Milan 2
    Liverpul 2

3. Junajtedu puši kurac!

4. Da cujem koga je jos sjebo Celzi?

5. Ja htjela singlati jebeni Arsenal, al mi se nije dalo ustati iz kreveta i doći do kompa. Šupičku materinu, jebem li me lijenu ovakvu.

6. kamikaza2
    Svaka čast za ovaj što si rekao da bi trebalo da prodje jer upravo se to i dešava...što ne vide ranije da uvatim neke pare ;D

7. ауу млади бури за коју крнтију од тима ти навијаш...иначе сјебаше ме турци, наместише

8. Jašta bate! Ja samo kod tebe pazarim.

9. Тооо...дођеш ми једну нектар брескву

10. Naravno Džanki bate. Mož i dve.

11. idem sebi napraviti profil da uzimam od DŽANKARE prijedloge.... ima da mu pošaljem sok od drenjaka što mi stara pravila

12. Omašio samo Norič, al kad sam vidio da su jedva i iks izvukli, jebi ga. Pa mi onda proradi onaj kurac što me pita što nisam igrao iksa?!

13. Zamalo nisam umro kad sam vid'o da me samo onaj mrtvi raspali seljački Seltik sjebao, međutim, na svu sreću, sjeba me i Olimpijakos. Koliko mi je lakše... :) Mada me na ovom drugom sjebao samo Seltik. Sića doduše, ali na ovu krizu i jabuka dobrodođe, a ne kinta... Ali sam zato nešto naučio : NIKAD NE IGRATI MRTVE ŠKOTE, ALI NIKAD! Prodaje jedne mrtve i oni i one raspale pandurčine!

14. Ae kockari raspali dajte neke predloge za danas :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.