Кладионица

1. Кад би се овај Алкмар тргнуо, и овај Бромби дао гол, био бих богат човјек...

Alkmar se trgnu i dade gol, al Bronbi jok :)

2. To bre Danjani, sad kad bi još Šiofok preokrenuo, bilo bi super :) I naravno da još ona dva fiksa ne sjebem lolo

3. Sad će Smare da citira čuvenu rečenicu iz Kengura... :)

4. Ima neko akaunt na Meridian?!
    Taman mi proso tiket kad ono pukne sajt, a neko mi prije rekao da se to desilo i nisu stigle pare na racun.

5. Zašto sutra "moram" da prođem tiket:
    Zato što mi je Slava 19-og decembra, i zato što moram da kupim ribu.
    Kako bih sutra napokon prošao tiket, unapred sam odigrao:
    Jablonec - Teplice - Tm1 12GG
    Grojter Firt -Braunšvajg - 1&3+
    Nant - Lens - 1

Voleo bih kad bi me neko sa razlogom odgovorio od ovoga.

6. Zajebi kladionicu, neš te od toga ljeba najest.

Jel dobar razlog kad ti kažem da je kocka đavolja rabota? :D

7. Nikanore, jos samo Lil

8. Evo gledam tekmu preko atdhea, poluvreme je na srecu, posto su mogli da ga puse vec sa 2-3 gola.

9. нек је са срећом

10. Hvala Dzankoza, trebace da me usere do jaja kolko lose igraju.

11. Skočimiše, trebalo bi da i ti odigraš ova tri para, pa makar i za 100 dinara.

12. Druže, ako ti ja odigram to neš niti dobit pare pošto ću ja pasti za jedan gol na nečemu.

13. Ne možeš pasti nikad ponedeljkom!
    Samo se opusti, i lupi.

14. Samo Lil jos samo!!!!!

15. Dođe i Kaljari na 2-3, umalo srčka da me strefi, prošooooo...Sunglasse imaš ktitora od mene u narednih 5 meseci, zaslužio si brate.

16. Ne možeš pasti nikad ponedeljkom!
    Samo se opusti, i lupi.

Amin na ovo, par puta sam vratio sve spiskane pare tokom nedelje. Biće da ću i sutra lupnut nešto.

17. Rosoneri

Stavio neke zajebancije, obori mi Rubin drugi za redom dete im jebem.

Na kraju je sve osim jebenog Rubina sa kvotom 1.35 proslo.
    Milan x2
    lacio 2
    neki Bajern is nize lige-Pfulendorf 4+
    Ajaks 4+
    Tvente-PSV GG3+

4800 na 100 kinti

Sada se ligama koje vise ne igram, pored Grka i Skota pridruzuju i Rusi.

Al' ima jedna svetla tacka. Posle ko zna koliko uspeo sam da pogodim konja u dupe, s obzirom da sam pre od 4 tekme padao 2.

18. Cestike Bojane! Cuvaj pare odigracemo ti i ja sledece nedelje ubitacan tiket :)
    Sto se mene tice, popusio sam na Lilketa, uostalom kako su igrali trebali su da popuse sa petardom. Jbg, nije svaki dan Bozic.

19. 48 kvota, sve fino i sjebe me lil. Jebo ih onaj njihov borha u napadu i lopte sto mu kroz noge idu i sve u kurac.

20. zaslužio si buraz iljadarku, samo mi krivo što sam seljak, jer nikad ne uplaćujem tiket ispod 200 dinara, a danas pošo u kladionicu sa 200 din. u džepu i kupi cigare, a tiket uplati za 100 din., dobitak je 3100, a bio bi 6200, jebale me cigare da me jebu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.