Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Musa Sou? :)
TRIPLAMINUJEM! Mene su takođe x puta sjebali, samo što ja ne igram ni Ukrajince. To su ti tek svojevrsna govna. Štekam kakvu-takvu kintu za LŠ jer sutra ionako nema ništa normalno, i izbegavam APOEL, jeb'o ih otac blesavi! Bojanboje, svaka čas', krenulo te pošteno. :)
Ma opusteno, zatvoricemo mi njih sa 200 dindzi sledeci vikend. Jbt pocinjem da zvucim kao Dzanki :) Fala kurcu pa se sutra radi da malo dodjem sebi od ove kladze sam pomahnitao.
Šta mislite - oćel zajebat Turci sutra?
Bas taj, masi loptu, zajebo borhu i scepovica u duetu.
Ih, Šćeparu ne može zajebati ni vijetnamski ratni vojni invalid dok ga drma jedan od jačih napada PTSP-a.
Može Kovačević.
Došao onaj moj 3/4, 1500 dindži, taman za LŠ.
Јебем ти Бронби, да ти јебем Бронби....
Бачи ме за 60 еура :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7446568-925
Bedak,kad padneš na prvoj utakmici...
sutra pocinje bazel jeaaaa
Tako je bre Valerenga! Taman bi bilo lepo da pokupim ovu kintu sutra za LŠ, pa opet d' opičim neke sigurice i tako... :)
Pa da li je moguće, da li se ovo jebeno desilo?! Jebena poslednja nameštena Valerenga me sjebe, a igr'o duplu šansu! Kvota 1.05, i dođe 2! Ne, to definitivno može samo i isključivo SAMO meni da se dešava! Sva sreća pa mi ćale dade neku kintu, pa ću sutra da odigram bar 2 tiketa neku ludoriju i 1 neke poslednje sigurice, ali ne ova nordijska govna koja igraju fudbal gore nego ja u školskom (gosti čak i dobro odigrali), nego lepo timove koje pratim, pa kad padnem da mogu k'o čovek da se obesim. Sad gledam na Mocartovom sajtu, što je onoliko mala kvota na Bajern? To bre jbt, poobaraše me još 2 tekme. Sad se već lakše živi... :)
Blake Griffin
Zato što će da ih zgaze ko mrava, sad su ljuti kao risevi zbog onog remija u Italiji, Treba gadjati kombinaciju 1-1 i 3+
ovako
porto 2
milan 2
dortmund 1
plzen NG
genk NG
valensija 1
AC Milan @ 1.61
Borussia Dortmund @ 1.44
Southampton v Peterborough
Over 2.5 @ 1.40
Millwall v Coventry - Teams To Score
Both Teams @ 1.95
ukupno oko 6.3
Zenit 1
Porto 2
Milan 2
Zilina 2
Ajaks 1
Ukupna kvota 19.4
Milan 2-3
Zenit 3+
Arsenal 0-2
Man. City 3+
Inter 0-2
Benfika 4+
Ukupna kvota 34.2
Što igraš za oba dana decxko? :) Jedino ako nisi uplatio neku veću kintu... Eve ga ovaj moj raspali.
Zenit 1
Milan 2
Valensija 2-4
Čelsi 2
Arsenal 1
Dortmund 2-4
Porto x2
Barsa 2
Kvota 17
Sevilja-Granada za nevjeru.
Ljakse, viš da nije dobro kad ja odigram tiket? :D
Ја би ипак да сви сачекамо Жеремијеву сугестију па тек онда па играмо , стрпљења , само стрпљења ....