Кладионица

1. e obratite pažnju vi koji imate vilijams blizu ili ste registrovani tamo

ruska odbojka

lok. kharkiv-iskra na rezultati.com je završeno i rez je 3:0, a u vilijamsu se može još odigrati i kvota na lokomotivu je 3,2

2. isto i u milleniumu

3. Ja uplatih, al jebem ti kurve, moradoh tri meča pa stavih Džokoviča i Barsa daje gol.

4. JA NABACIO JOŠ OVU JEDNU RUSKU ODBOJKU KOJA JE KAO JOŠ ZAVRŠENA, KVOTA 1,1 I STAVIO SAMPDORIU 1X

5. Jebem ti uslov!! Imam još dva ojra i ne znam šta još da mećem osim te dvije odbojke...

6. NAPISAO SAM NA ČETU, NAŠAO SAM NEKI LINK OD REZOVA ODBOJKE I ONI JOŠ KAO NISU POČELI, TAKO DA NE ZNAM KOJIMA JE VJEROVATI

7. Joj će se samoubijem ako nije tako.

8. Ne kontam otkud rezultatima rezultati ako utakmica nije završena... Otišao buraz od momka da uplati, ako ne bidne ovo ovako kako izgleda, popušili smo i ja i ti...

9. NEMAM POJMA, VJEROVATNO SE NEŠTO UZJEBALO SA VREMENSKIM ZONAMA... TAKO JA KONTAM, JOŠ SU LIKOVI ISPISALI I POENE PO SETOVIMA... BOLJE DA SMISLITE KAKO ĆETE PLATITI PO ROGONJU AKO DOĐE LOLOLO

10. I ja kontam da je do vremenskih zona. Na nekim sajtovima piše da počinje u 14:00 Ako dođe, imaš pivo (Nektar, naravno), a ako ne moraćemo u `ajduke jer će koleza da kolje i tebe i mene. Mislim da je otišao fiiiiiineee pare da uplati...

11. LEB TE JEBO ZOVI, DA NE UPLAĆUJE

12. Nemojte previše da se zanosite. U većini kladionica, bez obzira što su primili uplatu, ako je utakmica odigrana, utakmica se poništava i kvota je 1. Vraćaju vam pare koje ste uplatili.

13. VRAĆAJU ONI MENI KURČINU... IMA DA JA UZMEM ONO ŠTO SAM UBO...

14. Nemojte previše da se zanosite. U većini kladionica, bez obzira što su primili uplatu, ako je utakmica odigrana, utakmica se poništava i kvota je 1. Vraćaju vam pare koje ste uplatili.

Ne ruši nam snješka :)

@buri
    Zvala, al se ne javlja...Će popušimo oboje :D

15. Dobro, kako hoćeš. Probaj. Al'jedino što može da se desi, pošto vidim da vezujete još nešto uz tu koja je već odigrana, je da promašite to što ste vezali, pa da ostanete i bez uplate.

16. Ово је неозбиљније од оне Џанкијеве дојаве и изјаве да му је даје Жереми ..... -.-

17. Ово је неозбиљније од оне Џанкијеве дојаве и изјаве да му је даје Жереми ..... -.-

LOL

http://www.rezultati.com/detail/2sNnDUZ7/#detalji-utakmice

18. Ma ko se iole razume u kladžu, zna za ovo. Dobro, možda ima i debilnih kladionica koje bi isplatile takve uplate, ali u ozbiljnim kladionicama takve uplate se poništavaju. Konkretno, pre dve nedelje, u Brazilu, neki momci su uplatili krš para na poluvremena utakmica bosanske lige, koje su počele sat vremena ranije nego što je to pisalo u listi. Dobili su kurčinu, vraćena im je uplata i to je to.

19. Ово је неозбиљније од оне Џанкијеве дојаве и изјаве да му је даје Жереми ..... -.-

Nije dojava, jebo ti sebe. Osim ako ovi sa rezultati.com nisu odlučili da nas zajebu pa izmislili rezultate.

20. @pfcabara
    Znam da su šanse ravne nuli da nam isplate, al jebem li ga, možda se zajebu.

@Buri
    Evo na teletekstu ima ova druga utakmica sa manjom kvotom, ispada kao da se sad igra pa prati rezultat prvog seta.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.