Кладионица

1. @selenijum
    Jedino ako se zajebe radnik na uplatnom mestu, ako je malo neiskusniji i ako ga navatate na galamu, ali će njemu to što vam isplati kladionica odbiti od plate, a ko je veći keš u pitanj, verovatno će i otkaz da dobije.

2. Лутко ,знам да није дојава , само сам упоредио дебилитете ситуација ....

3. Vi čim uplatite tiket prihvatate njihove uslove igre iako niste podrobnije upoznati sa pravilima. Jedino da su debili pa da vam isplate :D

4. aha... skonto sam... jebaj ga...

5. ako ovo ne dođe, a neće doći, ima da pobrišem sve postove ko onaj raizel LOLOLO

6. Ne igraj se sa životom, kuuuurvo jedna :)
    Nego šta bi sa njim, ne viđam ga na temi?

7. Да с упишем овде са данашњим својим тићком
    http://img337.imageshack.us/img337/3033/37136039.jpg

8. Milan je govno neopevano!

9. jebao vas milan, danas tenisa kolko oecs vi igrate usranu LS

10. JAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, JEBEM LI TI PRODANI ČELSI DA TI JEBEM MRTVI USRANI GOVNARSKI RUŽNI ČELSI POSRED PIČKE! Pa da li je moguće da ljudi onoliko prodaju, jeb'o te Bog mrtvi?! Još čekao Porto duplu šansu x2 i dade ga Hulk u 80 i nekom mrtvom minutu, ali ne! Jebeni seljački Čelsi kojem David Luiz šutira penal, i naravno promaši, i onaj mrtvi govnjivi Genk koji sere k'o volove! Pa jebem ti život, dokle bre više, DOKLE?! Uuuuu, APOEL ga metn'o u 90. min. Pa to je baš inspirativno...

11. Sranjo. Necu ni da linkujem tiket, sve zivo sam puko.

12. fin dan, 3 tiketa sam odigrao, jedan prosao, jedan pao na arsenal i na jednom cekam ajaks i siti

sautempton- piterboro gg 3+ (1.65)
    peskara-varese gg 3+ (1.65)
    dortmund 1 (1.45)
    barselona dupla pobeda 2 (1.75)
    zenit 1 (1.80)

sautempton-piterboro 3+ (1.35)
    peskara-varese 3+ (1.40)
    milvol-koventri 1 (1.70)
    djokovic-malise vise od 19.5 (1.85)
    dortmund 1 (1.45)
    ceka se...
    siti 2 (1.60)
    ajaks 1 (1.55)

13. Bravo Faustino,Liga šampiona danas bila,po meni jako loša ponuda,odigrao sam Valensiju keca i da daje 2 gola,pao sam na Arsenalu
    A engleze sam odigrao milvola iz keca hul i midlsbro iz dvojke,na 200 dinara sam imao skoro 10 soma...Tako da mogu da vas posavetujem da uplaćujete te Engleske niže lige 3 prelaza za 200 din lepe su kvote...jednom će doći,a lako može i više od jednom...

14. hvala kamikaza ... ne igram inace zicere, ono sto ceo svet igra ali mislim da ce se sutra ovih 5 meceva nacrtati...sutra za jace pare igram

benfika 1
    siti 2
    bajern 1
    ajaks 1
    real 2

a kada izanaliziram tenis valjano, izmiksovacu nesto i tenisa sa ls na drugom tiketu...

15. ja juce odigra 8 parova, pade na 2, nije lose s'obzirom na kvote...a odigrao sam

berdih vise od 20 gema proslo
    nole vise od 20 gema proslo
    lodra vise od 9 gema prvi set proslo
    anderson manje od 20 gema proslo
    granoljers 2 proslo (1.90 kvota, poklon dana bese)
    nieminen 2 proslo
    monfis vise od 9 gema prvi set (6:3, pade)
    ferer vise od 9 gema prvi set (6:3, pade) 2 gema me delilo od 10 soma :)

16. man siti 3+
    man junajted 4+
    trabzon 3+
    bajern napoli ppx
    inter 1
    lids blekpul 1

odigro još juče, 3 evra uplata dobitak 295, ako prođe za vinkend dva komada po 50 jevreja!

17. Za danas pokusavam sa singlom i dva monstruozna tiketa pa sta bude. Izdvojicu samo singl,posto bas verujem u njega.

VIljareal - Mancester siti GG2+ @6.6

(oba tima daju po bar 2 gola)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.