Кладионица

1. Druze blizi sam ja samoubistvu sto puta ako cemo realno. Jebo svojih 9000 din. Mislim ne sad zbog ovih tiketa (30 evra sam puko danas) nego inace zbog zivota.

2. Zar nisi vec zaradio dovoljno da vratis dugove?

3. Otkad je uslikao ovaj dresden ili gde je vec, verujem mu sve. Maestro je istina u moru laži, i ono sa bitkoinom i da su hteli da ga tuku kamatari sve ti verujem, istino moja

4. To sto sam zaradio planiram da sjebem u kladionici za vikend

5. 1000 evra bice rasporedjeno ali ovaj put pametnije malo

6. Brate, tu smo egal.. ma nije zbog tiketa, nego brate život mi se sveo na prebednu imitaciju i mizeriju.. ne ide mi ništa od ruke.. milion godina mi treba da uspem da uradim nešto.. u kurac više..

7. Pa istina je sve, nemam sta da lazem. Planiram da skupim nesto para da se vratim u Srbiju i postanem jutjuber. Jbg za bolje i nisam

8. I ja sad za vikend pravim zmiju sa zadnjih soma dinara.. jer moram izvršiteljima do 20tog da platim prvu ratu, inače biću jeban jako

9. Hahahahhaha jutjuber

Maestro je bas gotivna avanturisticka glava

10. Bombas ostavi coveka na miru, ne trazi ga ionako je u problemima. Budimo ljudi pomozimo jedni drugima

11. #staystrongbobrock

12. Moj je zivot promasaj jedan veliki. Prvo sam usrao sve sto sam bio los djak i sto se nisam opredelio za jednu od tri profesije od kojih se danas moze ziveti:

1) lekar
    2) zubar
    3) programer

Onda sam ziveo ucmali zivot (odmah da se objasnim, ono sto je meni ucmalo to je nekome las vegas razumes, jebao sam i imao devojku i droge odredjene konzumirao i svasta radio ali opet ucmalo je bilo iz nekih razloga, nemam cilj i smisao itd, zivim sa roditeljima itd) narednih nekoliko godina, i video da me jedino u zivotu vadi da ne budem ucmao je par soma evra (u najmanju mogucu ruku, suma koja me stvarno vadi je 10k evra). Da bih razbio tu ucmalost, uzeo sam malo rizika, misleci da su muda dovoljna da prodjes. Bitkoin me je sjebao tu. Posle, i dalje je vazilo ono da mi pare malo vece vade i nista drugo. Spanija i Portugal me usrali (i Nemacka) na svetskom, bili ste svedoci. Da sam uzeo tih 12k evra zavrsio bih sa svim problemima. Trenutno sam u Nemackoj, nisam imao drugog izbora, i ovde med i mleko ne teku da vam budem iskren. Da sve bude kako treba i da prestanem da trosim pare, da ustedim 1k evra mesecno, postoji mogucnost ali mi se ne dopada to wagecuckovanje. Zato najozbiljnije razmisljam da provedem sutra ceo dan jebeni i prekosutra da uzmem 500-1000 evra i rasporedim na tikete, probam da napravim 5000 evra i vratim se u srbiju, gde bih bez zajebancije krenuo nesto sa yt jer bolje resenje ne vidim. I ozenio bih se verovatno kad se vratim, pravio dete.

13. Dal je ovaj zenit realan haha

14. Zašto se koji kurac nismo kladili lajv ko gospoda, a jebemti 7 komada

15. Ja trebam da skupim soma evra da bih zapalio i napravio pare, jedno godinu dana bih ostao preko pa bih se ili vratio ovde da započnem neki biznis, ili bih ostao tamo, pravo da ti kažem više me savršeno boli kurac gde se nalazim.. žuri mi se mnogo, a za tu sumu mi ovde treba sedam stotina svetlosnih godina, plus sam u dugovima pa treba prvo da izadjem iz minusa i tek onda da počnem da štekam.. a šta mi je para prošlo kroz ruke, samo pamet onda nisam imao. Dragi Bože, da li možeš da me spasiš

16. Kako si dobro ovo opisao i ako pocnes sa tim yt, ja cu ti biti najveci fan i navuci cu ti jos fanova samo nam daj doznanja da si to ti, jedan jedini maestro

17. Haha roki razumem te u potpunosti

Plidu trolujes ti mene malo a

18. Ne trolujem jbt, stvarno bi voleo da postanes yt imao bih dosta nekih dogodovstina ne sumnjam pratio bih te 100% samo ako ne bi radio igrice jebene

19. Sad ti reče čovek da ni vani ne teče med i mleko, moraš malo dugoročniji plan smisliti bobe, ako ideš ko muha bez glave, bez glave i završiš

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.