Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne igra oladipo
Ja upao u crnu seriju ovih dana, valjda će večeras biti bolje
Klarkson 17.5 +
Mekgi 10.5 -
Hteo sam Bojana + al dušmani digoše na 19.5 a kvota 1.7, na nižoj granici bi njega umesto Mekgija
Pa ja udario i bojana
Odigrao sam za ovu sto ima prenos
Manje poena na mecu
Doncic +
Kapela -
Gordon -
I ovako
Vasington 2
Boston 2
Irving +
Nurkic +
I ispratio sam te ofkors skidamo magije veceras
Ako si, može on lagano i ovih 19.5 da prebaci nego ja ne volim kad mi dignu granicu malo pre nego što uplatim pa sam preskočio
ko je stavio jokica plus ja sam
ajde bre debeli pokazi se veceras
e ps turio sam i ja irvinga plus i lilarda pride
I mene to nervira, cesto udarim kontru onda a nekad i iskuliram. Al sad nisam znao da su dizali. Igrao sam i sakramento sa bojanom u dublu nema oladipa ni sabonisa jbg ne znam kako ce da pobede a kvota 2,4
bojan na 17.5 u sokeru
Bojan mi je na 17,5
Mekgi na 9,5
Klarkson na 18,5 hahaha
Tema zivi!
ja sam uhvatio jokica na 18.5, sad je vec 19.5 svuda vidim
ne igra milsap, kad ce ako nece sad i to protiv atlante jebene
Ma jokic od kako me srusio za 450 soma u 7 ujutru ne igram ga nema sanse
Covek dosao na utakmicu i sutnuo dva puta na kos mrs jebem ti majku masnu somborsku
hahah ma i mene je zajebao par puta, sad vec smisljam masne psovke slicne tvojim za sutra ako me sjebe
Collins iz atlante moze isto plus, vidim da je na socceru 17.5
2.85 sakramento u maxu. Da pokusamo?
Pa ja sam odigrao
pa dobro
оно од синоћ сам саставио из очаја и уплатио симболичну суму денара и оно дође, ал зато пре тога кад затежем господичиће фудбалере неће
ал добро, добар дан био данас не могу да се жалим
оно што сам ја могао да проберем је Јока 'ако има где 18.5 + и Лавињ 22.5 - ал кура сад је то 19.5 и 20.5 можда и нећу дуплатим
hahah kakvi su ovo paralelni univerzumi na tristana avetinju 12.5 granica