Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Порто пречка све рекох ево погледао ме Бог кад не лези враже
не не не Интер не не не не ради ми то
Ovo nalupao za večeras.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-8959932-1665
Прошли пут ме Милан извадио на лајву на 1:2, сад је ред на Интер, лепо играју него стандардно неспретно примили гол рано
Мачак у чизмама лиже курчину кхахахах
италијанска тутубанерија брани 1:1 ако ако ево вам га
Igrao sam na poluvremenu tacan rez 1:1
не стварно су специјалци желим им да испадну одмах у осмини ел по могућству од динамо кијева
https://i.ibb.co/GJpzkBf/Da-zhajk-at-18-03-40.png
juče odigrao iz zezancije početkom drugog poluvremena i udje mi
Gde je mlatoni zna li se
Bojan 16.5 +
Rasel 18.5 +
Moris 14.5 +
Mekalum 20.5 +
Džordž 24.5 +
Kavai 26.5 +
Poterao me maler pa ne znam koliko je baš pametno da se isprati
Braun 14.5 +
Brogdon 15.5 -
Redik 17.5 +
Ne igra batler zvanicno
Posle duge pauze odigram tiket 11 igraca i od toga dva minusa, jedan je pogadjajte dzejdzej redikonovski
Brogdon Brogdonovic
само подсетник да сутра играју партизан и мачва, у три званичне утакмице колико су играли, два пута је био прелаз 1-2/2-1, једном 7+.
Ja se izvinjavam, pre svega gosim mlatoniju
Danas ima dve ili tri grupe u LE gde sva cetiri tima imaju sanse za prolaz. Treba biti mudar
Plajs 8.5 +
Rodrigez 11.5 +
Hajns 8.5 +
Kroker 12.5 +
Slukas 10.5 +
Meli 7.5 +
Micov 13.5 +
Blek 9.5 +
Šengelija 14.5 +
Malo teze da sve ode u plus nikolase