Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mož li se brani zadnja tekma gde se čeka iz 1 u X?
Cenim da nema načina.
Znam da u nekim kladionicama ima da se igra ne1-1, neX-1, neX-2 i ne2-2. Mozda nedje ima i za tu kombinaciju koju ti trazis
Hahaha bez jebene akcije dadoše gol. Lol
vidim da su spartak i vozdovac odlucili da proslave ng malo ranije.
5 min pred kraj sam imao pare u džepu. Do 85og min bilo 1:1
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-7241126-1666
Lejkersi
Denver
Jokic +
Kavai +
Rekao sam bio da jokica necu nikad vise na tiket kad me sjebo konj za pola miliona sa dva suta za celu utakmicu ali nesto mi deluje da ce veceras da se raspuca
Ja čekam sporting na sigurica tiketu da povratim ulog od danas. Al debili gube kući.
Kavai +
Bjelica +
evo ga dipo se razigrao, i bojan polako puni, cekaju se na 18.5 i 15.5 plusevi ajmo bre
krivo mi sto ne uhvatih kawaija dok je bio na 26.5, sad je vec 28.5, al prebacice on to verujem opet
De ste sise ja samo dostavim ovo da vidite kako se jebe premijer liga
#lagano #slomatips
https://i.imgur.com/eTj0c5k.jpg
Odlican tiket ali znas sta mislimo o tiketima okacenim kad prodju?
Ah da izvinjavam se. Ne mogu da se hvalim po komsiluku ostace mi kurcina od celog dobitka pa reko aj ovde da okacim.
Inace, usao sam u kladionicu posle pola godine i to zato sto nisam hteo na kisi da cekam autobus, ukenjalo me ljudski. Ovako nit pratim nit igram.
Nego lep bre tiket kad ga pogledas, malo golovi malo fiksevi, ko bombona, zao mi bilo da ne podelim.
siso
Dupla siso
A lejkerse stavim pa obrisem pa stavim pa obrisem pa stavim...znam da su na turi gostovanja al reko aj napumpali se mozda sad kad su vezali dva tripl dabla u tekmi
Narrator voice: jebem ih usta
dipo prešao jednom preljepom trojkom, ceka se jos 4 poena bojana, ajmo bojane lipi moj sta je to za tebe
kakve dve blokade majlsa tarnera zaredom malopre uh
kurac ipak izgleda, 1/5 za tri, bojane pa nemoj mi to raditi
Samo Lejkersi pseto je li?
Vitorul i Kluz izgleda da imaju saradnju dvojka na kluz je 2.50 pa ko voli nek izvoli