Кладионица

  1. Al' ce tvrdo da bude .

    Navijam za Hamburger :D

  2. Ja i dalje ostajem pri tome da Dortmund ima najjači tim u ligi. Imaju i najboljeg igrača lige, malog Kagavu, najbolju kupovinu prelaznog roka. Njemu ako se bude igralo, pobediće ih sam! Osetili su da mogu, hoće titulu i zato će ovde ići na pobedu. Hamburgu izostaje dosta igrača, svesni su da moraju napasti da bi uradili nešto, jer od Dortmunda moraju dobiti bar jedan. Dobiće i više!

    Dortmund Tim 1 2+ (1.75)

    Šteta što se utakmica igra danas, kad nema ništa, pa ne mogu da je ubacujem u sisteme. Današnja ponuda je ogavna, neću odigrati ništa. Ni za 20 dinara. Ne dam!

  3. Ni ja nisam igrao nista.

    Bas je sranje.

    Ja mislim da ce Dortmund-Hamburg X2 da dodje

  4. Frenki, sve to stoji sto se tice dortumda ali i njih stize valjda umor, igraju ko blesavi, 9 pobeda su imali zaredom, sto je mnogo mnogo je a Hamburg nije slaba ekipa uopste, doduse nisam upucen o povredjenim igracima. Ni ja necu nista da odigram zbog slabe ponude, nisam toliko siguran u jebeni x da bih stavio singl.

  5. U Nemačkoj ligi umor ne igra preveliku ulogu, seti se Volfsburga kad je uzeo titulu. Kidali su sve redom, na njima sam natukao para ko salate. To bi mogao da ponovi Dortmund ove sezone. Imaju nekoliko igrača koji su daleko iznad same lige, najbolju finansisku situaciju u evropi(prirodnu) i jako dobrog trenera. Ono sitno što su izgubili ove sezone, izgubili su na sudiske greške i nedostatak sreće.

    Ovu utakmicu nisu pobedili Hamburg, pojeli su ih. Strašno! Kagava je zlo! Tek će se čuti za njega, a plaće 350 000. Tri Kagave jedan Fejsa. :)

    Šteta je kada se ovakva utakmica igra petkom, pa se može naplatiti samo u singlu. Zuvar išta, ali bilo bi lepo da je završila u par sistema.

  6. Frenki, daj sistem .

  7. Izadje ko metak jebo te.

  8. EDITED!
    Tiket 1:
    Mančester City - Birmigham City 1
    Tottenham - blackburn 1
    Fiorentina - Cesena 1
    Marsej - Racing Lens 1

    kvota: 5

    Tiket 2:
    Werder - Eintracht Frankfurt 2
    St. Pauli - Bayern leverkusen 2
    Newcastle - Fulham 1

    kvota: 15,8
    Tiket 3:
    Mainz - Hannover 1
    Aston Villa - Manchester U. 2
    Brestois - Sochaux 1
    Wolverhampton - Boloton X
    kvota: 21

    To je to za danas.

  9. Aston vila-Man.utd 2/Tim 2 2+/2-2/2H

    Zakrvljeni sam navijač Uniteda i zbog toga nikada ne igram na njih. Sad moram! Mnogi misle da ovde gosti neće pobediti. Evo zašto sam ja ubedjen u suprotno. Vili fali nekoliko igrača. Takvi timovi nemaju dugačku klupu i to im je uvek veliki problem. Popičkali su se Heski i Ulije, a govori se da ni ostali nisu previše zadovoljni. U prošlom kolu su jedva kući pobedili Blekpul koji je bukvalno izveo drugi tim protiv njih da bi čuvao igrače za Vest hem sa kojim se bori za opstanak. (Znači neću u nijednij kombinaciji odigrati Hem-Blekpul!). Vila je u lošoj formi i neće nikad igrati kao pod Martinom O'nilom! Junajted nema šta čekati, odigrali su k'o pičkice protiv Šitija i to je to. Jedna od najbitnijih utakmica u sezoni, red je da nekog odvale. najbitniji razlog je taj, što mi imamo Vidića i ferdinanda, a oni nemaju!

    Kajzerslauten-Štufgart Tim 2 2+
    Bilbao-Almeria 1
    Marsej-Lens 1
    -----------------------------
    (3/4) (U glavu za mali ulog)

    Totenhem-Blekburn 1/1-1/1H
    Atletiko-Osasuna Tim 1 2+
    Fiorentina-Ćezena 1/1-1/1H (Na ovo ili na totenhem pojačavati kvotu, nema potrebe na obe.)
    Volfsbur-Šalke GG/GG3+ (nadam se da Šalke konačno dolazi sebi, nije mi jasno kako takvi igrači predvodjeni takvim trenerom mogu toliko loše da igraju. Prošlo koli sam ih uhvatio u hendikepu, nadam se da će sad biti u stanju bar jedan gol da utrpaju. Da su u stanju da ga prime su već pokazali)
    ------------------------------------------------
    (3/4) (U glavu za mali ulog)

    Da dodam, ovo kolo neću staviti na sramotnu kvotu na Barsu ni jedan dinar. Bezobrezno je mala!

    Jebeš ga Džanki, nema 5 dobrih utakmica posle pola 7. Ovo je ofrlje šta ću igrati, još je rano za sastavljanje tiketa. Izaberi šta ti se svidja! Pozdrav i srećno!

  10. Frenki cenim sve sto si rekao,ali meni je 1.95 poklon kvota na 1X na Vilu...Mancester me nijednom ove sezone nije odusevio,nisu mogli da dobiju ni gore timove od Vile,tako da cu staviti 1X..Za ostalo cu videti jos,ali recimo Totehem mi je kec,a i Vulvsi.Od Nemaca St.Pouli gg,Zvezda dvojka(1.90 kvota vredi odigrati,a i mislim da ce da se daju tri boda zbog Kaludjerovica),Firenca i Atletiko kecevi...

  11. Mancester sam promasio svako gostovanje pocevsi od evertona koji im dade 2 gola u 91 i 93 minutu za 3:3, danas su lepe kvote na mancester i na liverpul jedan od njih bi trebao da proradi i ubije boga. Totenhem izgleda kao najsigurniji fiks kod engleza.
    Nemci su inreresantni danas, fine kvote na svim mecevima, recimo, mislim da je keln poklon kvota, preko 2 a igraju protiv invalida iz mehengladbaha. Nije mi jasno sto je majnc u padu forme, zadnja tri meca su izgubili pre toga tukli sve redom, zna li neko?
    Takodje Lids bi trebao da dodje i Monako.

  12. Nije mi jasno sto je majnc u padu forme, zadnja tri meca su izgubili pre toga tukli sve redom, zna li neko?

    Moje misljenje je da to nije pad forme,vec da se vracaju u normalu.Odigrali su vanserijski pocetak sezone,a nisu kapacitet da u kontinuitetu igraju celu tako,samo je pitanje vremena bilo kad ce da krenu svi da ih tovare.Dobro ne svi,ali realno ce zavrsiti negde oko 7,8 mesta na tabeli.Isto ko nas Rad.Svake sezone imas neku ekipu koja bljesne...

  13. Majnc je dobio jedan od poslednja četiri meča i to protiv Leverkuzena. A izgubili od Dortmunda, Frajburga i Hamburga(sve tvrdim rezultatima). Sad bi trebali da oljušte ovaj Hanover koji se pokazao kao dosta loš poslednjih nekoliko utakmica u igri protiv jačih klubova, bili ga sve po 3,4 : 0(doduše i Hanover čeka slabije da se pokaže al' ne bih rekao da će protiv Mainza da naberu med, mada videćemo).

    Za danas bi trebali da dođu Totenhem, Atletiko, Fiorentina, Mainz, Marsej, Lokeren, Olimpijakos, Helsinborg(finale kupa, a za dlaku im izmakla titula u ligi), Viktoria Plzen(ne trebaju im baš bodovi ali učinak 13 1 1, pobednički mentalitet). Naravno, teško da će baš svi navedeni da dođu, ali valjda će većina pa vi vidite.

  14. Ja sam se dvoumio između X i 2 na Mančester, X mi se svideo zbog kvote, ali ipak poslušaću Frenkija i staviću tu 2.
    Što se tiče prvog tiketa zamenio sam Mainz Fiorentinom, jer što kaže timotije Mainz zaista loše igra poslednje 2-3 utakmice.

  15. Verder - Ajntraht Frankfurt DP2
    dupla pobeda Frankfurta. kvota 22
    Uplatio sam 300 dindzi i ubedjen sam da ce doci.

  16. Ako gledamo statistiku, Frankfurt bi sad trebao da razvali Verder.

  17. Ja ću preskočito tog Verdera. Postoji neko kurčevo nepisano prvilo da tim koji je odvaljen u prethodnom kolu uvek u sledećem odigra dobro ili čak pobedi. Potovo u engleskoj i nemačkoj ligi. Valjda od sramote te nedelje treniraju k'o besni, ne piju, a na teren istrče nabrijani kao stoka. Preskačem utakmicu iako kvota na frankfurt na svim kladionicama već danima pada i više uopšte nije impresivna kao u našim.

  18. Meni je Volfsburg kec :D

  19. Ja stavljam:
    totenhem1
    keln1
    volfsburg gg
    soderling 1

    ako to prodje veceras prebacim sve na mainc

  20. Ja naredjao 12, 13 sigurica, a veceras stavite Tventea iz iksa, OBAVEZNO.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.