Кладионица

1. Nema, Coa... 4 i po hiljade na 100 dinarčića, i to je lepo.
    Nego me iznerviraše ovi mrtvi Nemci do 16 godina, primili gol za 2:2 u 40 i nekom minutu. Da su i oni prošli, bilo bi 23-24 hiljade.

PREDRAŽINJO UME - PREDRAŽINJO ZNA lolololo

2. Bravo,bravo ... ja nemam pojma da igram te kombinacije ... jel to može preko računa ? ako ti nije problem da mi objasniš Predražinjo ? (može i u poruci da ovde ne smaramo stale)
    Hvala

3. Znaci vako zajk, kad pise 2/3 to znaci da mozes, a ne moras, da padnes jednu utakmicu.

4. како бре не умеш, жајк? ја сам мислио да ЖАЈК УМЕ, ЖАЈК ЗНА, лололол.

5. Zhajk, ja obično izaberem neke utakmice sa kvotama od 3 do 5 (provalio sam da mi dobro leži ovo iz 1-1i3+, lepe su kvote) i volim da igram sistem 2+3/3 (ovo znači da igraš i 2 od 3 i 3 od 3 na 1 tiketu, što znači da ukupno imaš potencijalne 4 kombinacije). E sad, u zadnje vreme sam počeo da kombinujem 2 takva sistema na jednom tiketu, što znači da se 4 kombinacije sa jednog množe sa 4 kombinacije na drugom sistemu, što ukupno daje 16 mogućih kombinacija. To što pojačam sa još nekim fiksom je samo moja alavost, ali eto ovo večeras je recimo slučaj da je samo 1 kombinacija od 16 prošla i faktički napravila ukupnu kvotu na tiketu od 45 (na 100 dinara 4500).

Meni je u glavi ovo sasvim kristalno jasno, ali ne znam koliko uspem ovako nekom da objasnim o čemu se radi u sistemima :)))

EDIT: Zhajk, naravno da može preko računa... ja sam ovaj konkretno odigrao kao Brzi tiket, nisam imao kinte na računu :)

6. Sta je taj Brzi tiket? Video sam da pise tamo, ali nisam ukapirao o cemu je rec.

7. sastavis tiket preko mozzartovog sajta, kliknes na POSAJI, on ti izbaci kod od sedam cifara, ti njega napises na listic, das radniku, i on ti izbaci tvoj tiket,bez mogucnosti njegove greske

8. Predražinjo, aj ti napravi neki sistem i daj nama, tj meni da odgiramo, da se oprobam i ja i da shvatim. ALI DA BUDE DOBITAN lololo

9. Hvala na objašnjenju
    Otprilike sam i ja znao ali gde da pronadjem to na mozzartu?
    gde da kliknem da stvorim te kombinacije?

10. Ovaj nisam stigao da okačim na vreme, Maloletnik.
    Al ako ćemo realno, čisto sumnjam da je iko ikad ispratio ovo što ja igram, pošto je moja igra prilično haotična i srećarska.
    Da se ja pitam, uvek bih pre sa ove teme ispratio i poslušao Gazimuda, Ljaksea, Zhajka i još nekolicinu njih, negoli samog sebe :)
    Al ono, okačiću sledeći put na vreme, pa prepisujte lololo

Zhajk

Hvala na objašnjenju
    Otprilike sam i ja znao ali gde da pronadjem to na mozzartu?
    gde da kliknem da stvorim te kombinacije?

Zhajk, kakao praviš tiket imaš gore opciju OBIČAN ili SISTEMSKI... odabereš sistemski i praviš sistem kako ti hoćeš (obeležiš gde ti je početak, a gde kraj sistema, šta su ti fiksevi na tiketu ako ih imaš i sve ostalo).

11. Окачи Предражињо, па ћу ја да испратим, пратим њих па сам у минусу лолололо

Едит: мени ћеш морати мало да објасниш све то, ако те не мрзи, ако те мрзи опет ћеш ми објаснити :Д

12. данас сам баш био баксуз. решио да са 200 динара направим нешто пара, па да цео тај тикет сутра бацим на квоту 3-4, и шта се деси:
    одем на брзака у клаџу да бих стигао на универзитатеу клуж и терек, прве 0-2 и терек кеца. и отворим прву страну где је данашња понуда, пишем терек ал' клужа није било. и пошто сам журио, немам времена да листам, видим онде вердер и ставим 0-2 уместо тога. и ето, прво полувреме 3+. а хватао терек, франкфурт 1х, ајендховен кеца и још волендам кеца. малер. сутра ћу опет исти систем, 200 динара на квоту 7-8, па онда то на нови тикет, ако претходни прође.

13. Nisam stigao da okacim ovaj propali tiket LE: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-9962158-1021. Danas slaba ponuda tako da izbegavam kladjenje, kupujem dve flajke piva.

14. svonsi reding 1
    wba qpr ili x
    wigan everton 2
    west ham arsenal 2
    man city sunderland 1-1

15. Ja bacao za danas Englesku drugu nesto, Holandjane i Njemce poluvrijeme 1+. Ukupno 10 parova.

16. Kladiš se na Englesku drugu? Čempionšip? Ti si moj idol, majke mi. Ja tu ne mogu da ubodem dve tekme

17. Za igru na golove su dusu dali..

18. Za danas:
    Arsenal 2
    Svonsi 1
    Partizan (kosarka) 2 Ovo mi je drug rekao, ja se slabo razumem u kosarku...
    Chelsea 1

19. Jedan lik koji povremeno pogadja dojave izbacio za danas Sampdoriju dvojku, kvota oko 3.

Ko hoce nek pokusa, ja preskacem,jer sam vec bio u kladzi, a da dajem 200 din i uzmem 600 me mrzi..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.