Selenijum proglasavam fenomenom i kraljicom spama!
Imamo fenomena u ovoj sezoni bez prava na zalbu!
Ninu proglasavam fenomenom i vecitim rivalom selenijum kraljice spama!
Sa pravom zalbe ukoliko zeli
Joj to je tako kul biti fenomen...Hvala hvala, tako sam počastvovana....nisam govor pripremila nikakav ali se zahvaljujem mami, tati, sestrama, rodbini i svima koje poznajem. Ostala sam bez teksta....ah, šmrc....
Naravno hvala i organizatoru ovog nenadjebivog takmičenja jer da nije bilo njega sad ne bih razmišljala da li da se smejem ljudskoj gluposti ili da plačem.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
To bi bilo stvarno bezveze i bezobrazno. Pogotovo na ovoj temi...ccc...
Potpisujem ,selenijum...:)
Ja mislim da bi bilo baš fenomenalno da Selena bude proglašena za fenomena.
Ja sam previše fenomenalna da bih učestvovala u tako nečemu.
Selenijum proglasavam fenomenom i kraljicom spama!
Imamo fenomena u ovoj sezoni bez prava na zalbu!
Ninu proglasavam fenomenom i vecitim rivalom selenijum kraljice spama!
Sa pravom zalbe ukoliko zeli
Joj to je tako kul biti fenomen...Hvala hvala, tako sam počastvovana....nisam govor pripremila nikakav ali se zahvaljujem mami, tati, sestrama, rodbini i svima koje poznajem. Ostala sam bez teksta....ah, šmrc....
Naravno hvala i organizatoru ovog nenadjebivog takmičenja jer da nije bilo njega sad ne bih razmišljala da li da se smejem ljudskoj gluposti ili da plačem.
Želiš li mir u svetu Selena?
Naravno, i da se svi čuvamo globalnog zagrevanja i strašnih lavova iz Afrike.
Ja želim sladoled.
Jel rumenka?
Pa naravno. Rumenko je hladan. Voliš li ti rumenka?
Ne.Ja vise zelenka.'Ocu reci ,onog od lubenice.:)
Da li sam omasila igru?:)
Rumenko boli glava kad spiči sunce na vas zemljane.
Aha, ali ja volim sunce, da nema sunca ne bi bilo sunčano.
A da nije sunčano ne bi bilo ni biljaka...
A da nema biljaka ne bi bilo ni biljojeda.
Proglasavam Mif za rekordera u broju pokretanja neuspelih, nezanimljivih i na-propast-osudjenih tema.
Mif cestitamo.
Nego, gde ste planirali da idete na letovanje ove godine? Ja sam razmisljao o jednom lepom kampovanju na reci.
Ja bih volela da odem negde na kampovanje.Nego ,ne znam ko bi me trpeo tih desetak dana...:)
I ja isto, ali na Bardači....Ljepota živa....Bazen, pecanje, priroda, na nebu se vide sve zvijezde, puno jezera bara...roda....