Гого, морам да те разочарам, ја кацигу не носим...:)))) не волим вожњу са њом....
Е само сам свратила мало да видим шта има, и да одморим руку, па морам да скокнем до гробља...:)))
Поздрав!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nadam se da komšije nisu gej par? :)))
Samo se ti nadaj :D
Bože me sačuvaj :))
Ma salim se :)
Relativno skoro bejah na nekoj žurci gde ih je bilo baš masa... umalo mi nije pegla krenula :))
Da nisi upao na pogresnu zurku? Gdje te to vode ti tvoji? Treba li da se zabrinem? :)))
Nije ovde bilo... nego neki drugar iz "mog sela" puštao muziku u nekom klubu u BG-u, pa kao da ga ispoštujemo :)
A pa dobro je :) Ja se bila zabrinula da te ovamo ne iskvare :D
Mada mi ovde pokazaše neki park, kao derpei se tu skupljaju posle ponoći... nisam zalazio, da se razumemo :)
Ma jok, nema toga kod nas... sigurno su neki drogerasi :D
"Kakoli stave sad taj džoint u venu?"
E mercinja,želim ti laku noć, sutra ima da se šljaka, samo da puca, pa mi ne bi loše došlo malo sna :)))
Javljam se :)
Oki :) Fino sanjaj i budi mi dobro :)
http://www.youtube.com/watch?v=H5OUnb5J9J4
Последња сам увек ја! :)))
Nesi,Micika :)
Гогоо, а ако ти купим сладолед? :треп треп: :)))
:))
Ajde-de :))
Al' "na kugle",u kornetu :)
Хахахахах наравски!
А сада бај, идем да се возам моторчићем! :)))
Ajd' pazi i met'i kacigu! :))
Гого, морам да те разочарам, ја кацигу не носим...:)))) не волим вожњу са њом....
Е само сам свратила мало да видим шта има, и да одморим руку, па морам да скокнем до гробља...:)))
Поздрав!