Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hehe, nije losa slicica, mada vise volim da stavim na avatar neke fotografije koje sam ja uhvatila... :)
Kopiras, kazes, a autorska prava, m? :D
NS je najbolji grad, tamo cu posle studija, ako Bog da, mozda je i bolje da odes tamo...
Star, nesto ti ne verujem, to za zubara! :D
Веруј ми , све што радим радим са љубављу. :))
Pa,koliko treba da pljatim za korišćenje sličice? :))))
sta je tema besjede?:)
Životna pitanja,Ledenko :)
Ma dzabaka, poklanjam ti je! :) Ali da vidim sta si uradila sa njom! :)
http://blaberize.com/wp-content/uploads/2009/09/Artistic-Drawing-4desktop-wallpaper.png
Ja cu sad da stavim moj omiljeni avatarcic... :)
au tu razbijam :)
Star, i dalje ti ne verujem, svi zubari su sadisti! :D
Jao,Pufno,hvala :))
Добри аватари Пуфно :)
Ја се некако навикла на овај и не мења ми се :)
Нисмо :)
Има и нас финих ;)
Људи, инспирисали сте ме, морам и ја да мењам, мачкицу ћу одложити на неко време...:)
Ja ne znam ni šta bih stavila kao drugu sliku na avatar!
Ovaj volem opasno! :)
МА боле те бриге, ја и не бих могла да се навикнем на твој нови аватар...:) Ал зато га Пуфница и ја мењамо за све паре! :))
ja se namucio dok ne nadjoh vukodlaka da valja ali ovome ipak malo defektan vrat....
Е Ледени, сними слику коју ћу сада поставити као аватар, мислим да би те занимала :)
Ма навика је чудна ствар.
Ја сам неки дан била променила и после сат времена сам се улоговала само да вратим овај. :)
Nema na cemu... :)
Mici uvek neke opasne stavlja! :)
Gogin avatar je mnooogo dobar, a Star mi je povezana sa njenim, kad promeni onda nije vise Star. :)
Meni dosade svi, pa onda menjam, jedino mi je Amelija bila bas dugo.
Star, svi ste vi fini dok ne pocnete da uzivate u pacijentovom bolu! :D
Jeste,vala,živa istina!Ovaj mi k'o udobna cipela! :))
Hvala mici, smeta onaj drekavac iza ali v-dlak je dobro ispao :)