Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
e vidis da se sad nisi salila to sto si rekla ne bi bilo smijesno :)
Цццц срам да вам уђе свима (осим теби Мерси, ти си скроз океј) ;)
Ево ја сма чак и синоћ слику показала, а сви знада да се марина викам! Цццц ам нема вама помоћи....:Р
Свиланчанин, јок синак каве матичне књига какви бакрачи....само сам питала за име човече! :Р
Eto vidis Ledeni, ja sam ok, iako ne umijem da te nasmijem :P
Mici vidjela si svu moju divotu sta ce ti sad nesto trivijalno poput imena :)
И Мерси ми је рекла име! То је за пример, а ти Ледени у ћошак и да се стидиш!
Polako ljudi, smirite se. Da ne zna neko kad ce bas??
'oce, 'oce... i mi cekamo :)
Нормални, следећи тек у 5:30....немаш среће матори, мораш да проведеш ноћ са нама....
docekah i da vicu na mene :)
НАРАВНО! ;)
sta ti meni naravno ajde mala na spavanje :P
Ију! Коме ћеш ти да кажеш на спавање, Леденко а? Ја кад дунем и ватру сунем има да те истопим целог! :Р
Смири се и ћути ту, имам неки посо на Вуки.
koja sloboda u tako mladom tijelu...sad ces biti hejtovana :)
Ma kakvi pet i trideset, do tri moram da stignem. A sa vama mogu da provodim i noc i dan:) Nije problem.
Ja nisam normalan za gdje cekas bus? :)
Za Bezanijsku kosu. Sto?
'nako... pitam... mislim da sad prodje jedan, dok si trazio JMBG da nam napises... :)
1206988710319 Znao sam da ce da ode:) Sta cu, cekam sledeci. Sto vi ne spavate?
mi smo 3-ca smjena neki od nas ostaju do oko 6...
radimo ko dragstor, a i kasni nam bus i tako to.. :)