Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Poštovani, pratim Vukajliju dugo, a evo već godinu sam i aktivan član.
Imam jedan predlog u vezi glasanja za definiciju dana:
Trebalo bi svakom članu omogućiti da glasa za jednu definiciju sa + i za jednu sa - u toku 24h.
Mislim da bi tako na vrh isplivala definicija dana koja je stvarno najkvalitetnija, i članu koji je tog dana postavio definiciju treba uskratiti mogućnost glasanja pošto postavi definiciju , dok god je njegova definicija u izboru za definiciju dana.
Hoćeš da kažeš da svaki član može da glasa samo za jednu jedinu definiciju u toku dana, ili šta?
U svakom slućaju, ovaj predlog se neće prihvatiti jer se Definicija dana Uskoro ukida...
Не, онда ће многи једноставно одустати од гласања, вероватно и од сајта (замисли, дођеш на сајт за забаву и онда мораш да вагаш којој ћеш од двеста и кусур дефиниција дати свој драгоцени плус, а којој минус), а дупли налози ће само да навиру. Све ће се сводити на неколико дефиниција (које вероватно и нису најквалитетније), а све остале ће чамити потпуно заборављене.
Свеједно, рекоше да дефиниција дана одбројава последње дане, а сећам се да је својевремено Каизен рекао "Биће нови алгоритам гласања", нешто на фору што си искуснији-то ти више вреди глас.
ٽڀټٽٿڃکڦڏ٬
smaraču, ako imaš neki novi koncept, zadrži. :)
šta da zadržim?
Totalno bezvezan predlog. Neka moderatori slobodno zaključaju temu.
Hvala na predlogu, ali niŠta od toga.
Jedna od osnovnih poenta sajta je glasanje koje (na neki način) prosuđuje o kvalitetu definicija. I onako su članovi lenji po tom pitanju jer glasaju samo za definiciju dana, dok neke ostanu sa jedva 15-ak glasova.