Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 18

1. Pufnasta prezire onaj maslačak što se duva jer ima hoći imidž od nje.

2. Duchampu je Milhouse uzor.

3. Pufnin najveći umetnički podvig su gipsane ćurke.

4. Марципан се уселила у слатку кућу оне вештице што је хтела да силује Ивицу и Марицу.

5. Uroš radi na konstrukciji prve srpske frulavizele jer će se 2028. održati kod nas fudbalsko. SP

6. Majav radi na pronalasku vremenske mašine,da bi ponovo počelo leto :)
    (a ja se dobrovoljno prijavljujem da budem zamorče)!

7. VanGoga je profesionalna ZAMORČICA na katedri za unapređenje vremenskih prilika.

8. Мајав је оперска певачица.

9. Uroš je na vašaru osvojio plišanog Patrika jer je vazdušnom puškom upucao 3 patkice!

10. Marcipan je te iste patkice koje je Uros upucao uz slast pojela

11. FejzbukmANIJAK jedva čeka da se zarati da bi mogao da pripoji bugarsko primorje svom selu jer ga mrzi da ide na more sa pasošem.

12. Marcipan prezire malu decu pa je od Čarli Brauna nabavila drvo koje jede zmajeve da im se osveti.

13. Duchamp veruje da je Petar Pan, ali ne zna da je zaljubljen u devojku kojoj je omiljeni junak Kapetan Kuka!

14. Ma znam, pusti je :))

Marcipan se sita načita kad skuva sebi supu od rezanaca u obliku slova.

15. Duchamp зна прави термин смака света ал' неће да каже.

16. Duchamp svog psa, šar-planinca, nosi kada izlazi sa njim u šetnju jer ga mrzi da mu posle čisti šape.

17. Uroš kad čuje zvono mora da udari. Marcipan je lepa i skromna. :)

18. Duchamp зна да отпева "Гори море топе се планине" на свахилију.

19. Uroš i Duchamp misle da sam ja Titova inkarnacija.

20. Марципан код Кинеза купује реквизите за спаваћу собу.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.