Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 18

1. Rem zna da neće, zato živi u njima.

2. Remorker, dok je kampovao jednom prilikom, nije primetio da je ugazio u koprivu do kolena sve dok nije čučnuo da obavi fiziološku potrebu.

3. Lullaby i staklena su isle zajedno u razred ali su se upoznale tek na 5 godina mature. Od tad su nerazdvojne.

4. Rem pravi milk-šejk od ping-pong loptica svaki put kad se nas troje nalazimo.

5. Lullaby jednom prilikom donela loptice za bejzbol, pa svi izlomili zube dok ste srkali milkšejk.

6. r00 mi je prodao te loptice, tvrdeći da su to odrasli primjerci ping-pong loptica.

7. Lullaby kaže da sam joj prodao loptice, ali je ona ukrala sa tezge.

8. r00 se pojavljuje niotkuda kad se najmanje nadas.

9. Remorker se pojavljuje odsvakud kada se najviše nadaš. :P

10. Rem ne dopušta da ga zovu pravim imenom da se ne bi otkrilo njegovo plemićko porijeklo zbog kojeg pati.

11. r00 je pokvario slovo O na tastaturi neposredno pre registracije na ovom sajtu.

12. Lullaby je moj Facebook manijak :)

13. Remorker ima dva profila na fejsu i sa lažnog lajkuje sve svoje statuse i šta već kačite po tim vašim fejsbukovima.

14. Staklena hoće da napravi profil, samo se stidi da to kaže.

15. staklena ima sedamnaest profila na Vuki, ali na svakom je aktivna.

Hihi, previše nas je trenutno, navratiću kasnije. :))

16. Lullaby to smeta, pa joj daje negativne bodove i hejtuje svaki njen post.

odoh i ja drugari. mah-mah

17. Lullaby i r00 su otišli zajedno negde u mrak... :)

18. staklena bi htela da se pridruži... pa da zajedno gledamo kako lullabyn novi sat svetli u mraku.

19. Staklena sanja o danu kad ce je neko konacno nauciti da koristi bojler. Smucilo joj se vise da se kupa hladnom vodom. Leti je jos i podnosljivo, ali kad dodje zima...

20. Rem mrzi taj dan, jer će mu bojler sakrivati pogled na Staklenu, voli da je gleda dok drhti.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.