Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 18

1. Remorker ima toplovod u stanu i nema bojler uopšte, ali je toliko vezan za isti da je rešio da istetovira jedan preko celih leđa. :)

2. Staklena je toliko klempava da je nju cak i uciteljica zezala u osnovnoj skoli za uši.

3. Rem namjerava da obriše "Moju babu" jer njegova baba teško podnosi slavu - prijeti samoubistvom dostojnim rok starova.

4. Lullaby je čak napisala pesmu o tome!

5. Staklena je moj menadžer, i planira i mene da ubije kad budem na vrhuncu slave.

6. Лалабај се потукла с Мајом Николић након међусобних оптужби у вези крађе извесних песама.

7. Uros je nosio pecenu piletinu i pomfrit u prodavnicu kad je kupovao servis za rucavanje i escajg. Kad su ga u prodavnici pitali da l' je normalan rekao je "Pa i cipele probas pre nego sto kupis, a one traju jednu sezonu. Ja iz ovog treba da jedem narednih 10 godina!".

8. Реморкер је наследио плац на Месецу код Заклопаче.

9. Uroš je želeo da se izoluje od ljudi na neko vreme i preselio se u Peking.

10. Staklenoj na ledjima pise "Fragile. Handle with care."

(U sta ti umaces ruke na tom avataru?)

11. Remorker nikuda ne ide bez lične karte, jer ima kratko pamćenje i često zaboravlja kako se zove i gde živi.

(Termalna voda bogata kalcijumom, Pamukkale u Turskoj.)
    http://www.truebluetour.com/assets/images/Ephesus/pamukkale-3.jpg :)

12. Стаклена има каменац на уснама.

13. Uros kad se upoznaje sa nekom grupom ljudi uspe samo svoje ime da zapamti zato sto ga cuje najvise puta.

14. Remorker se i ne upoznaje, pošto mu vjera brani komuniciranje sa pripadnicima ljudske vrste.

15. Remorker uvek preteruje kad opisuje puža kojeg je video, jer ima fobiju od tih ljigavaca.

16. Стаклена користи шведску крпу уместо пешкира.

17. Lullaby i staklena su jednom obarale ruke 45 minuta i onda su sporazumno zavrsile remijem.

18. Remorker je otputovao za Sarajevo da traži slavu, nadajući se da će biti popularniji od Valtera.

19. Staklena je htela da bude kliker kad poraste.

20. Staklenoj se cakle oči kad god razmišlja o depilaciji ledenim voskom.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.