Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 1

1. Па нисам ти за те јаде знао...
    Значи, пошто сам извршио 5 измјена, то ће ми одузети 16 бодова јер је једна бесплатна? Нема везе, растураћу у наредним колима. И Звезда је данас играла икс, па ће узети титулу! :-)

2. Ma opušteno, ima vremena za priključak. Duga je liga.

3. Bravo, Boček.

Hvala, evomene.

4. Hvala :)

Stivene, aj dopuni onaj drugi post na ovoj temi, tamo gde si pisao ko od nas (koji nick sa Vukajlije) vodi koji tim...

A za transfere... S obzirom da mozemo samo jedan da izvrsimo a da ne gubimo zato bodove, kako to utice na novcano ogranicnje transfera?
    Npr, meni je povredjen Agbonlahor (Aston Vila), koji vredi 8.5. I sad, ako hoću da ga zamenim, to mogu da učinim samo sa nekim ko vredi manje ili jednako. Ako pretpostavmo da ću da uzmem nekog ko vredi manje, šta se dešava sa ovim viškom para? Jel ide na neki virtuelni account ili kako?

5. Ide na račun Hed Džua.

6. Pare ti ostaju (bar ja tako mislim), uvek imaš 100, svi imaju iste polazne osnove, samo od znanja, sreće i rada zavisi dokle će da doguraju. Klasičan antikapitalizam :)

Meni ostalo 0.5 nečega.

7. Ал' ме одр'о евомене... и најлошији сам ал' има времена за поправни. Него, колико сам схватио, ако ми није играо неки играч, а ставио сам ВАЛУЕ, онда ми упада онај са највећом ценом, а?

8. To je za kapitene, a upada ti dvanaesti po redu. Sačekaj ponedeljak, posle zadnej, sve će biti jasnije.

9. Vlatko, vidim da i ti u timu imas N'zogbiu. On juce nije igrao, pa me interesuje da li mogu da ga zamenim ili ce automatska izmena da se izvrsi? Ili uopste nece biti zamenjen, tj. ostace mi u timu sa 0 bodova? :)

10. Brate, bolje što nije igrao, kolko vidim oni igrali 0:4 :P

Ja čekam ponedeljak, mislim da će kompjuter da ga zameni Ivanovićem, jer to ne krši formacijska pravila. Mislim isto kad bi sam menjao da bi to imalo efekta tek posle sledećeg dedlajna. Najbolej bi iblo da čekamo ponedeljak, pa da vidimo, i onako se prvi mačići u vodu bacaju. :)

Ovo su ti još neka pravila:

From your 15 player-squad you select 11 players to form your team each Gameweek. Only starting or automatically substituted players will earn points for your team.

Your team can play in any formation providing one goalkeeper and at least three defenders and one forward are selected.

To change your formation simply select your chosen eleven players on the My Team page. The computer will automatically chose your formation based on the players you have selected.

Players can only play in their designated position. For example, you can't play a defender as an attacker.

Any changes you make to your team will become active at the next deadline.

Frequently asked questions

Do substitutes score points?
    Only starting or automatically substituted players will earn points for your team. These automatic substitutions provide cover for unforeseen events like last minute injuries, players being dropped and match postponements. Having a strong substitutes bench also allows you to select a starting 11 each Gameweek based on form and fixtures without suffering transfer points penalties.
    How do I change my formation / substitutes?
    Your team formation will automatically change based on the players you select on the My team page.
    One of my players can't be substituted?
    Make sure that player isn't your captain. You can't substitute your captain.
    Can I make changes during a Gameweek?
    Any changes (transfers, captain choice, team selection, substitution strategy) you make after the deadline will not take effect until the following deadline. You can find a list of deadlines in the rules.

malo zbunjuju, ali uglavnom je razumljivo. :)

11. Pade mi na pam. Evo se otvorila liga već. Te može li da se promijeni naziv, ili da se otvori novi podforum. Samo fantasi liga ili tako nešto da se zove. :). Ovo je samo predlog, naravno.

12. ma ima i tamo forum na samom sajtu ali ovde smo cesce p je dobar predlog...

13. Ne mora Ničkola, nek bude ovde, onako bi neko ako ga zanima nešto morao da lista dve teme :) a ima i tamo forum, ako neko od nas bude banovan ili slično :)

14. Ma što bi nas banovali, igrajmo fer i nema frke.

15. tako je fer i posteno pa nek najbolji pobedi

16. Ma što bi nas banovali, igrajmo fer i nema frke.

Mislim, ako nas odavde, mislim s ovog sajta neko banuje, a tebi treba nešto da pitaš o igri, možeš i na FA sajtu da pitaš, na to sam mislio :)

17. Пазте кад је Нгог дао гол а преседео ми на клупи. Једва чекам сутра да видим како функционишу измене.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.