Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 1

1. Ma sve je na manje-vise istu foru kao WC, samo je malo drugacije bodovanje.

Јбт, овде скоро сви навијамо за Звезду...

Jok ja

2. Како се врше измене ако неки играч не игра? Нпр. имам голмана, два одбрамбена и нападача на клупи, а не игра ми лик из средине, ко улази?

3. Који педери, писало је тамо да је Бент повређен, зато га нисам убацио, а он игра...

И шта је са Агбонлахором?

4. Pretpostavljam da nekih sat ili pola sata prije početka prve utakmice kola počinje update ( tako je danas bilo, čini mi se), i nakon njega, vršenje izmjena više nije moguće.. A kojim redom da ulaze, namješta se substitute priority što piše tamo.. A baš nemam pojma kako funkcioniše to.. :)

5. a koji sm janik ja u izmenama imam Petrova i Assou-Ekottoa a oni bimi najvise bodova doneli.ovaj igro celu i nisu primili gol a petrov dao gol :(

6. Matori, ja furam kombinaciju Wikipedija + Youtube + neiskusna ali nadmena intuicija :D

:D rispekt. Videćemo uveče, jes da se kolo završava u jebeni ponedeljak, ali videćemo uveče, što se tiče i škole i tzv favorita :) Veze ja s tim nemam :)

7. E da, ljudi smirite se, tek je početak. Igra se cela godina. Englezi kakvi su ludi igraju i za Novu godinu. Biće vremena za poene i promene. Verovatno je da ovaj tim sa kojim ste počeli neće biti isti sa kojim ćete završiti takmičenje, polako :)

8. I da izanaliziramo ovo:

If your goalkeeper plays no part in the Gameweek, then the computer will substitute him for your replacement goalkeeper, if he played in the Gameweek.

Ovo je jasno, o golmanima ne berite brigu. Samo treba da pogodite ko će da primi manje golova i tog da ubacite.

If any of your outfield players play no part in the Gameweek, then the computer will try to substitute the inactive player for one of your replacements. This is done by replacing him with your highest priority substitute who actually played in the Gameweek and doesn't break the formation rules.

Dok o ovome bi trebalo da brinete. Mislim da će komputer automatsi da zameni neaktivnog startera sa prvom zamenom po redu, ako se ne krše formacijska pravila. Ne mogu lepo da razumem, ali mislim da automatska zamena može da se izvrši na svu trojicu. ako imate više od tri neaktivna, jbg, a ako nemate neaktivnih a zamene bi osvojile više boda, opet jbg. Nadam se da sam dobro razumeo.

Automatic substitutions are applied at the end of the Gameweek, when all matches have been played.

Znači u ponedeljak, kad se završi zadnja, tek tad komp izvrši zamenu na bazi prethodnog.

You can change your substitution priorities at the bottom of the My Team page. Any changes you make to your substitution priorities will become active at the next deadline.

Ovo je jasno, i nekako mislim da neće biti manuelnih zamena kao na World Cup-u.

Ja mislim da je tako... ;)

9. sad sam video update ovali su ono sve za danas izasli i rezultati i tabele i onako medjusobno bocek prvi ima 51 skor stavio maludu za kapitena i na njega uzeo 30 bodova:)

10. Апдејтовали, апдејтовали, него шта. Управо сам скужио да сам растурио Самхаина у првом колу. Жао ми га је, због боје дресова које носи његова "екипа" :-)

Јебеш ти ове "наше" фудбалере, пола тима сам промијенио! Избацио сам Милијаша, Матића, Крањчара, Класнића и Сендероса, а убацио Милнера, Малуду, Бејла, Дана и Замору. Што је сигурно - сигурно.

Заборавио сам да се захвалим Влајку што је покренуо ову лигу, свака част стари! :-)

11. Kod mene situacija... bedno. XD

12. pa valjda jos nije potpuno zvrseno prvo kolo tek u ponedeljak...

13. Избацио сам Милијаша, Матића, Крањчара, Класнића и Сендероса, а убацио Милнера, Малуду, Бејла, Дана и Замору. Што је сигурно - сигурно.

U jebote, koliko će tebi bodova skinuti... Ima da zaglaviš minus u startu. Zajebo si se matori, al jebiga sad.

Svaka čast Bočeku, stvarno je razvalio danas.

14. Па зар се за то скидају бодови? ААААААААААААА!!!!

15. pa pise ti obavestenje tamo kad ti skidaju to je obavezno hteo sam i ja ali kad sam to video...

16. Posle svakog kola imaš pravo na jedan besplatan transfer. Svaki sledeći ti skida 4 poena.

edit: Što ne čitaš bre. :) http://vukajlija.com/forum/teme/12081?strana=4#post_584655

17. u kolarov me iznervira danas nesto povredio nogu dnas ja ocekivo celu da ce da igra jos i koja asistencij,centrsut...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.