![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zato što navija za Liverpul.. :).. Valjda
Eto...Nzogbia i Kerik koji nisu igrali ovo kolo su mi zamenjeni sa dve po prioritetu zamene. Znači sistem radi. A u toku nedelje moram neke izmene da napravim, na primer, da ovog kuđenog Ngoga stavim u prvi tim, sad sam se zajebo...
Jedna konstatacija: Samhain nas je napusto, a pridruzio se Black Hole :)
Nije mi jasno samo zasto je automatska izmena bila N'zogbia -> Kolo Ture, zar nije trebalo sa nekim veznjakom? I da se pozalim, Skols mi bio u zameni, a uzeo 11 poJena.. :(((
Зато што навијам за Ливерпул, а нисам могао да гледам утакмицу са Арсеналом. Па ми једино преостало да гледам МЈ, бар једну утакмицу да одгледам из овог кола. Али нисам ни то, зато што сам закунт'о у 8 и пробудио се 11 и нешто... :)
Е, немојте сад да ми мењате називе тимова сваки час.
electrolover, cestitke za vodjstvo u ligi :)
Zbog prioriteta zamene, meni je zamneio Nzogbiu sa Ivanovićem, i Kerika sa Osmanom.
Koja je fora bre sa Samhainom?
Banovan je.
Ја мислим да је променио име тима... Видећемо кад дође.
Честитам, Електолавер.
Гвозденовићу, зашто?
Jebem li ga.
Video sam sad da je banovan...
Fala na cestitkama drugari, al' ovo je tek pocetak, ima da giljamo mi jos dosta..
е јеботе, образложење за Самхаиново бановање је "окачио вукајлијашке копачке о клин". зна ли неко који је прави разлог? безвезе скроз
Šta tačno znači, u informacijama o igraču, ono "goals conceded"?
Клко си га пута примиЈо.
евомене, то сам и ја хтео да питам.
Бочек, то су примљени голови.
To je prevod bukvalan, ali ima neko značenje drugo.. Asu Ekotu je pisalo 3 goals conceded, a 0 0 rezultat .. i pozitivni bodovi se dobijaju za to..
Nije sigurno to, jer se pola (pozitivnih) bodova u mom timu vodi pod tim "goals conceded".