Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 1

1. Boček, ako odbrambeni igrač ili golman, odnosno ako njihov tim ne primi gol, dobijaju četiri ili pet boda, kod igrača sredine terena je dva ili jedan.
    Poeni se dobijaju i ako tim primi jedan gol, tada golman i odbrambeni dobijaju 2 ili 1 bod, a veznjaci 0 ili 1..ovo "ili" shvati ovako: mrzelo me da palim novi tab da gledam :) a ne ko neke različite slučajeve, cifra je jedna.

2. Nisam poslednja, nisam poslednja! Morala sam da podelim rados' sa vama. :)

3. Nisam poslednja, nisam poslednja! Morala sam da podelim rados' sa vama. :)

U redu je, Baters :))) još samo majcu da ištampaš :D

4. Aj. :)

Ionako nećeš puno biti u zaostatku,samo dvojica prebacili prosek od nas 15.

5. Ovaj fantasy igram već pet sezona. Dolazim sa osvojenim bodovima :)
    Inače nije veliki zaostatak čak i tri kola. Jedne godine se desilo da je ligu osvojio ortak koji se priključio u četvrtom kolu.

6. Saću ti pustim kodove.

7. ajd dobrodošo. Nek je sa srećom.

8. Ne mogu da uđem u head to head, tu sam zakasnio ali u classic ulazim u velikom stilu... Na prvo mesto sa 65 bodova :)

9. E, ako je do toga, onda je!

10. Dobrodosao Obelix :)

E, a jel bih mogao da stavim veznog u odbranu, i koliko je to pametno?

11. Убачен си на списак. Добродошао.

Касперказ, играмо дерби зачеља. :)

12. Ma nek se jebe Arsenal, svi daju golove sem Van Persija!
    Pa bre onaj Tio Volkot, covek hteo da ide na casove klavira ali ga cale tero da igra fudbal... Zabio dva komada, do sad! Pa gde to ide

13. Ja izbacila Van Persija sad, i pojedoh se što ne ubacih Volkota. xD

14. Pa bre onaj Tio Volkot, covek hteo da ide na casove klavira ali ga cale tero da igra fudbal...

Ahahahaha, mora da bacim sad pogled :)

15. Stivene, pravi smo fenjeraši :)

16. Ljudi, Fridel mi je golman :)

17. Kako ste zadovoljni odigranim kolom?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.