Eto ti sad... Ja izbacim Šamaka - on da gol. Ubacim Maludu - nigde ga nema. Znači, narode, samo pitajte mene šta da stavite, ili izbacite, pa to nikako ne radite. Pih...
Stivene, ja sam svoje poene za ovo kolo uzeo, tebi jos tri igraca tek treba da donesu bodove, i to svi zajedno treba da ti donesu vise od 6. Predvidjam ti pobedu :)
Inace, jel zna neko zasto je Maluda igrao samo 7 minuta?
A Van Persi se zacrveneo, a taman sam njega i hteo da zamenim ovo kolo za Drogbu. :) Fuck yeah
Бочек, добио си ме. :)
Одакле ти они додатни бодови? Било би нерешено да нисам мењао Ивановића, који је наводно био повређен. Тачно четири бода ми закин'о.
Aaaaaa, nisam ni provalio! Pa Van Persi nije igrao i onda je automatski zamenjen sa drugim igračem, koji mi je doneo 6 bodova, i u zbiru sa onih 35 to daje 41 :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
e pocelo je i na uefinom kolko sam video :)
Obavestite me ako budete igrali.
Mene takodje. :D
Управо сам средио тим за сутра. Састајем се са Бочеком.
e sutra pocinje novo kolo.:)posle male pauze.ja i caprkaz...
Eto ti sad... Ja izbacim Šamaka - on da gol. Ubacim Maludu - nigde ga nema. Znači, narode, samo pitajte mene šta da stavite, ili izbacite, pa to nikako ne radite. Pih...
Stivene, ja sam svoje poene za ovo kolo uzeo, tebi jos tri igraca tek treba da donesu bodove, i to svi zajedno treba da ti donesu vise od 6. Predvidjam ti pobedu :)
Inace, jel zna neko zasto je Maluda igrao samo 7 minuta?
A Van Persi se zacrveneo, a taman sam njega i hteo da zamenim ovo kolo za Drogbu. :) Fuck yeah
Управо гледам овај мучени Ливерпул, Реина их извлачи за све паре... Мука ме хвата. Иначе, Жига је на клупи. Одох сад да гледам кошаркаше.
Jeste li mozda videli onu opciju play wildcard?
Liverpool se tek zagrijava. Ovo kolo je bas bilo zanimljivo, nisam zadnji na tabeli, jeee
Бочек, добио си ме. :)
Одакле ти они додатни бодови? Било би нерешено да нисам мењао Ивановића, који је наводно био повређен. Тачно четири бода ми закин'о.
Aaaaaa, nisam ni provalio! Pa Van Persi nije igrao i onda je automatski zamenjen sa drugim igračem, koji mi je doneo 6 bodova, i u zbiru sa onih 35 to daje 41 :D
I da li neko zna šta je sa Maludom?
Sestra mu napunila 12 godina pa se vratio kući da organizuje svadbu : vrač,has,piće i ta sranja.
hahahahaa :D :D :D kralju
Jel istina da je Drogba povredjen?
Ja mislim da nije. Evo ti ovde:
http://www.bettingpro.com/category/Football/Chelsea-FC-v-Blackpool-FC-latest-team-news-201009190091/
Ok, fala. A Maluda? :D Jel se vratio sa Kongresa Afričkih nacija u vudu vračanju?:)
Sto nije igrao glupi Terry?
Ljudi pojma nemam za njih :)
Čestitam Dvajtu na pobedi danas u head to head.
Maluda je magarac. Ja sam ukleta. Ne menjam više tim do kraja, makar nijedan igrač nikad ne igrao. Čestitam caspercazu.