Људи, најбољи фентази који сам пронашао је оригиналан на уефином сајту. Очекује се да почне са радном следеће недеље. Ја сам тамо оставио мејл, јавиће ми они кад почне пријављивање.
Jer sam ja napravio dve izmene ove nedelje, tj. jednu onu free i jednu na kojoj zakidaju 4 poena. Tako da ja jesam ostvario u ovom kolu 54, ali samo 50 mi priznaju :)
Inače ovo kolo smo uglavnom dosta dobro odigrali, s obzirom da je prosek 48.
НМФ, сад ћу да ти пошаљем шифре, ако ти није нико послао.
Зола, чини ми се да је Пеки рекао да ће он то да среди.
Evo još jedan glas za LŠ ili Kup Uefa.Možda bi mi čak i gotivnije bilo da igramo Kup Uefa.
Пеки ће. До краја сутрашњег дана правим лигу, само да пронађем где је најбоље.
Људи, најбољи фентази који сам пронашао је оригиналан на уефином сајту. Очекује се да почне са радном следеће недеље. Ја сам тамо оставио мејл, јавиће ми они кад почне пријављивање.
Jel planirate da glasamo za jednu od te dve lige ili ćemo da igramo obe? :)
Ма лигу шампиона ћемо, то је сад популарно да се игра, кад већ игра Партизан. :)
ovo je najneizvesnije kolo do sad, cini mi se
Ovo je najgore kolo do sad. xD
Što meni piše da sam pobedio Bočeka 54:50 kad imamo po 54 poena obojica? Posle one izmene i on bi trebalo da ima 54 boda.
Jer sam ja napravio dve izmene ove nedelje, tj. jednu onu free i jednu na kojoj zakidaju 4 poena. Tako da ja jesam ostvario u ovom kolu 54, ali samo 50 mi priznaju :)
Inače ovo kolo smo uglavnom dosta dobro odigrali, s obzirom da je prosek 48.
Последњи победио првог. Класична намештаљка.
:)
Jebo me ker,napravim 63 ali igram protiv čoveka koji je napravio 65. :)
Jeb'o vas hed tu hed.Bravo za red huliganse. :)
И први бодови за Плаве Мангупе. :)
e konacno i ja da se vratim na takmicenje dobro je proslo dok nisam igrao :) zadovoljan sam
Ovo je bre namešteno sve! Neko želi da ja izgubim! Zavera!!!! o.O :D
dub000
Pera Detlic- dubovi volovi
Jel bi mogao meni neko da posalje sifre. :D
Hoću i ja šifre... Hvala!
Послао сам ти.
Дуб, додао сам те на списак.
Koji seljaci povredili se i Walcott i Kuyt.