Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Skols ? Dobro je, izbacio sam ga.
Ja stavio ovog Pijenara, a on nije ni igrao.
Sačekaj sutra u ovo vreme kad se završi kolo, biće automatskih izmena.
Знам бе грофе.
dobro be :)))
Грофе, како ти се зове тим и у којој си лиги ?
Suvidol Rangers. Pa s vama sam u ligi, i to mi je dosta.
Уу бре, па ниси лош.
Добро сам почео ово коло, још сутра Торес и Џерард да се распуцају и то је то. :)
Svakako najgori igrač trenutno u Evropi u bilo kom iole ozbiljnijem klubu je David Ngog.On je jednostavno,kosmički vic.Nepojmljivo mi je da neko može da bude u onolikoj meri beskoristan ako se ne trudi u tom smeru.
U stopu ga prati Glen Džonson.Verujem da je IQ Glena Džonsona približan broju učenika u prosečnom odeljenju neke srpske srednje škole.
Ti vrapca! Ja ne smem ni da se ulogujem da vidim bodove. :)
od iduceg kola izbacujem sve igrace liverpoola, i reinu cu da zamijenim, branice sorensen umjesto njega, rezervni golman mi ima vise od prvog.
srecom drogba i tevez me izvlace, al mi se kerol malo utisao, danas je igrao 15 minuta samo. andy johnson, ljudina, udje sa klupe i rokne ga.
al su sitijevi igraci bagatela, al vec imama trojicu.
Ja napravio izmene pre ovog kola, i nisam isao na confirm... Otkinuo sam sebi nekih 10ak bodova i pustio vodu za njima. Uzas
Задовољан сам, 56 бодова, а Торес(К) и Керол укупно нису играли ни пола сата. Настављам да напредујем, амбиције расту! :))
Ливерпул... ма не знам шта да кажем.
Katastrofa kolo, Tevez me malo izvadio, ali opet loše. Čestitam Evomeneu na pobedi.
I moram priznati da sam se grdno zajebao kada sam optimistično izjavio da Liverpul ne može gore od prošle sezone. Ovo je tuga, a tek je počelo...
Pored gore pomenute dvojice izdvojio bih i Džoa Kola, koji je od solidnog premijerligaškog igrača uspeo da se pretvori u najobčinju babetinu koja ne može da veže dva dobra pasa, a nešto više da i ne pominjem.
Sve u svemu, još jedna sezona zlopaćenja za Liverpul je na vidiku. Baš fino.
Керол играо 15 минута... 33 поена
Ma šta vam je, pa došao Jovanović u Liverpul, sad će da krenu da melju samo da dobije minutažu...
Liverpool je dobio nove gazde. he he he Možda se ipak izvuče ove sezone :)
Ja sam ovo zaboravio !
Odo da napravim postavu..
NIKOLA ŽIGIĆ GA JE ZAVALIO VELIKOM ARSENALU !!!!