Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 1

1. Ma nek si me spustio, baš neka si.

2. 36 poena danas, sutra čekam još neke.

3. Ja ne smem da pogledam.

4. Situacija je crna. Kapiten nije igrao.

5. To sam sad hteo da pitam.

6. Alo, ljudovi, jel se neko uopste trudi ovde?! Mislim, nije da se sad kurcim sto sam prvi na tabeli, nego i nije mi bas zanimljivo da budem sam na vrhu. :) Bocek i Zola se mozda jos kao i trude, ostali?

7. Ја се трудим, ал' сам лош. Почео мало боље, везао 3 победе и налетео на Двајта, човек ме демолирао.

8. Није лоше коло, биље боље следеће недеље.

Електро, стижем те до краја фантазија. :)

9. Електро, стижем те до краја фантазија. :)

Pffff, in your dreams.. :)

10. Bio si baš dobar ovo kolo (izmedju ostalog) i još si naleteo na najgoreg,mene.

Ali dobro,ja i ti smo ugovorili 3 za 3,tako da opušteno. :)

E inače, ovaj baja Kerol iz Njukasla je osudjen na kućni pritvor do kraja sudjena koje se vodi jer je peglao devojku navodno.Mada vest je i da će ga puštati da igra utakmice.

Čisto da budemo informisani a on je skroz dobar poenter,prvo je davao golove a u poslednjih tri kola mislim da je imao po asistenciju.

11. Kerol je do jaja igrač ali je lud u glavu. Imam ga u ekipi ali će morati da leti zbog lošeg primera koji daje deci van terean :D

Naravno da se trudim bre... Vidiš da nisam loš ali me prodaje ove sezone kao nikad. Sve igrače koje sam izbacio su u prošlom kolu ostvarili ono zašto sam ih ubacio od početka... Da daju po jedan gol u sezoni i da završe priču kod mene u timu...

Inače redovno koristim tu taktiku... Ako nekom igraču loše ide, držim ga dok ne napravi pozitivan učinak jer su ga do tada već svi izbacili a takvi poeni prave razliku. Nikad nisam sa igračima grešio kao ove sezone. :)

I dalje imam šampionske ambicije :)

12. Pu izem ti automatske izmene. Tj ne njih, nego ove koji dovode do njih.
    Mrtvi Samba i mrtvi Toure. Seme im se zatrlo, metiljavo
    Šta im je bilo uopšte?

13. Mrtvi Samba i mrtvi Toure. Seme im se zatrlo, metiljavo
    Šta im je bilo uopšte?

jbm li ga, brate, ovo nema smisla da ti ne odgovoim, jer sam komentar ispod tebe...stvarno pojma nemam.

Ono što oću da kažem je:

Divim se sebi što sam prošlo kolo uveo Bejnsa u ekipu.

divim se sebi što ne mogu da nađem normalnog napadača, daj Bože da Šamak donese neke rezultate, jer tako mi svega Defo, Ngog, Dembele, Vela, Odemvingi, Anjelka i Zamora nisu mogli. Tu je moja slabost.

14. oćeš ja da ti kažem? :)

15. Bolje nemoj, ima da padnem u depresiju toliko duboku i strašnu da se ni ber grils ne bi usudio tu da zađe. xD

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.