Ja ovo sad tek vidim, ne zalazih često. Džanki, ja mislim da asi kasno ušo, poremetio bi nam raspored, u svakom slučaju ako je većina "Za", će uključimo i tebe, al da ponovim, ne znam kako to ide u head to head sistemu...
Da, ali zar cena igraca, kog imam u timu, ne raste paralelno sa njegovom cenom na trzistu? Evo npr Dzo Harta imam od samog pocetka i cena mu je tada bila 6, sada mu je kod mene 6.3, a na trzistu 6.7. I tako svaki igrac. Stvarno ne razumem?
Ne znam kako ide to tamo, ali ovo možešd a uporediš sa prodajnim i kupovnim kursom evra. Da kupiš evro, treba pljuneš više dinara, nego što ih dobiješ kad prodaš isti :)))
Zaboravim da promenim tim
Ne zaboravite da je sledece kolo vanredno, i da se igra sutra i prekosutra,
:pogledala, tuče glavom o parket da zaboravi šta je videla:
Al se prekenjavate, na ovom fantaziju, a na LŠ niko ništa da pisne.
Polako nadoknađujem zaostatak iz ona prva 3 kola na kojima nisam bio.
Није да се хвалим, али већ два кола заредом вас дерем. Чек... изгледа да се ипак хвалим. :) :Р
El mogu da predjem u onu drugu ligu, a ne Klasik ?
Не бих знао, сачекај Влајкана да види питање.
Vlajkoooooooooooooooooooooooooo
Јебо Лигу шампиона, само Премијершип поштујем!
Ja ovo sad tek vidim, ne zalazih često. Džanki, ja mislim da asi kasno ušo, poremetio bi nam raspored, u svakom slučaju ako je većina "Za", će uključimo i tebe, al da ponovim, ne znam kako to ide u head to head sistemu...
jel mene ima tamo, ja zaboravio da potvrdim u gmejlu da sam upo, i ne mogu više upadnem tamo a bez da pravim novi tim...
Карлос Алберто Тевез!!! :)
Најбоље коло до сада. Још једног имам за сутра, али не уздам се у то да ће Сандерленд урадити нешто.
Berbatov! Leđenda!
Danas je razvalio za sve pare. Još ako ga je neko držao za kapitena, ovajdio se debelo.
Zamisli da imaš celih 50 poena na jednog igrača :) Ja imam 25 i dosta mi je :)
Jel ste primetili da je vrednost istog igraca u timu manja nego ako hocete da ga kupite? Zasto bre!?
Зато што си га купио по једној цени, а њему је вредност скочила на тржишту.
Ovo što kaže, Zola! Zakon tržišta je neumoljiv, tuđe slađe.
Da, ali zar cena igraca, kog imam u timu, ne raste paralelno sa njegovom cenom na trzistu? Evo npr Dzo Harta imam od samog pocetka i cena mu je tada bila 6, sada mu je kod mene 6.3, a na trzistu 6.7. I tako svaki igrac. Stvarno ne razumem?
Ne znam kako ide to tamo, ali ovo možešd a uporediš sa prodajnim i kupovnim kursom evra. Da kupiš evro, treba pljuneš više dinara, nego što ih dobiješ kad prodaš isti :)))