Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 1

1. hehe...muke tvoje niko ne zna...okej, ostaviću te da živiš u neznanju ;)

2. Blaženo neznanje... Maštam da sam zakucala jedno stotinak poena u ovom kolu i da sam prva, možda druga na tabeli sa zanemarljivim zaostatkom. :D

3. upravo tako...ako će da ti bude lakše, ja potvrđujem tvoju priču.

Napred Stormborn! :P

4. Morate vi to malo bolje drugari, morate! :)

5. electro, tebi svaka čast...ostvi nas da se izjadamo :)

6. A jbg, moram malo da poprckujem. Ne znam kako drugacije da vas motivisem da budete bolji..

7. Kerol dao gol, konacno.

8. Опет нисам стигао да направим измену, али сам узео 58 бодова. Два мање од Евоменеа... Мора ово још боље.

9. e, jel ima skoro neko vanredno kolo? da nije za dve nedelje?

10. fala, valda neću da zaboravim...desi mi se tako, da zaboravim na vanredna kola...ili da me iznenade...

11. Ја већ месец дана нисам променио тим, сваки пут заборавим. Све су бољи, ваљда су се уиграли. :Д Ово ми је најбоље коло, имам 61 бод, а данас тек треба да ми играју Џерард, Малбранк, Елмандер, Керол и Торес (к).

12. Ja sam i zaboravio da promenim tim, mislio sam da je kolo sledece nedelje a ne ove..
    Al' dobro, tu je Nani 14 poena..

13. :opet ne sme da gleda:

14. Bežbre, ko zna šta me čeka? Možda i minus bodovi. xD

15. 72 пункта. Најбоље коло до сада. Само ми жао што сам морао да победим колегиницу Сторму. :)

16. Ja se samo javljam da cestitam samom sebi na ulasku u prvih 10 000 fantazijasa. Ma uspeo sam u zivotu..

I tako..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.