![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
е, заборавио сам ово: ДУВАЈТЕ ГА!
Odbrana ti je odlična, ali sa ostalima će biti povuci-potegni. :) A Begović je iz BiH.
Па, могу ти рећи да су Матић и Милијаш танки. Мада, ко зна, можда се током лиге (која траје до краја маја 2011) њих двојица промафијају и постану респектабилнни фудбалери :-)
Duga će ovo biti liga, evomene, drago mi je što si se konačno pridružio. Dobrodošao i težak si car zbog slovenskog tima :) Gde ti je Aršavin čoveče? :)
http://www.fromsport.com/c-1.html
ovo za gledanje tekmi..
A ja sam Fk Nedokazani..
Samo da kažem nešto. Pre dve godine na tom ATDHEu, kad sam imo adsl mogo sve da gledam, sad koliko vidim i na adslima zajebava traži plejere i koči. Svaka vam čast ako možete na tome da gledate :)
Ево мене другари, као што неко рече, слабо сам активан у последње време с обзиром на то да нисам кући и да ми је једина веза са интернетом мој iPod који није згодан превише и има слабу батерију.
Ако се будем придруживао лиги, вероватно ћу касније, ако не, оставите ми лигу шампиона, ту ћу да направим организацију као што је била на мекдоналдсовом фентазију за светско првенство.
Ko su vam kapiteni? :)
I rekao je Gvozednovic vec, al da ponovim, moj tim su Fudbaljeri
Ma pridruži se čoveče, nije ovo ko Svetsko svaki dan moraš da visiš, i ja sam mislio da neću imati vremena, ali šta je to jednom nedeljno da proverim situaciju :)
Meni Defoe. Uvek stavljam napadače za kapitene :)
Inače ovo sranje se sad nešto apdejtuje možda konačno dobijemo utakmice prvog kola. Ko s kim i ostalo, jedino ako ja nešto nisam sjebo Head to head,mada čisto sumnjam :)
e pocelo je pise ko s kim igra i tako to ja igram sa Stormborn Wolves
Ne pričaj :) Sad ću da proverim :)
debilko i moronko, budi kavaljerski nastrojen to je valjda jedina dama u ovom karavanu :)
Hehe, kako je dobro odrađeno, možemo i kladionicu da napravimo :)
Ja igram danas protiv Bočeka u Head to Head. :)
Jep :) Videćemo na licu mesta dve različite fudbalske škole i pristupe... :)
Samo što ja ko Slovan Bratislava (citiram neki tekst iz novina): Furam kombinaciju nemačke i ruske škole na koju naši fudbaleri nisu naviknuti :)))
Matori, ja furam kombinaciju Wikipedija + Youtube + neiskusna ali nadmena intuicija :D Jer iako pratim fudbal, to verovatno radim manje od svih vas ovde, pa onda moram tako...
Složićeš se da si ipak ti favorit, bar na papiru :)
8. kolo protiv grofa 9. protiv zole
Jaooo, počelo je počelo. :D
Prvo kolo ja protiv tebe :)
Не контам нешто ову игру ал' јбг... мој тим - БПЦЗ.
Јбт, овде скоро сви навијамо за Звезду...