Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Skols ? Dobro je, izbacio sam ga.
Ja stavio ovog Pijenara, a on nije ni igrao.
Sačekaj sutra u ovo vreme kad se završi kolo, biće automatskih izmena.
Знам бе грофе.
dobro be :)))
Грофе, како ти се зове тим и у којој си лиги ?
Suvidol Rangers. Pa s vama sam u ligi, i to mi je dosta.
Уу бре, па ниси лош.
Добро сам почео ово коло, још сутра Торес и Џерард да се распуцају и то је то. :)
Svakako najgori igrač trenutno u Evropi u bilo kom iole ozbiljnijem klubu je David Ngog.On je jednostavno,kosmički vic.Nepojmljivo mi je da neko može da bude u onolikoj meri beskoristan ako se ne trudi u tom smeru.
U stopu ga prati Glen Džonson.Verujem da je IQ Glena Džonsona približan broju učenika u prosečnom odeljenju neke srpske srednje škole.
Ti vrapca! Ja ne smem ni da se ulogujem da vidim bodove. :)
od iduceg kola izbacujem sve igrace liverpoola, i reinu cu da zamijenim, branice sorensen umjesto njega, rezervni golman mi ima vise od prvog.
srecom drogba i tevez me izvlace, al mi se kerol malo utisao, danas je igrao 15 minuta samo. andy johnson, ljudina, udje sa klupe i rokne ga.
al su sitijevi igraci bagatela, al vec imama trojicu.
Ja napravio izmene pre ovog kola, i nisam isao na confirm... Otkinuo sam sebi nekih 10ak bodova i pustio vodu za njima. Uzas
Задовољан сам, 56 бодова, а Торес(К) и Керол укупно нису играли ни пола сата. Настављам да напредујем, амбиције расту! :))
Ливерпул... ма не знам шта да кажем.
Katastrofa kolo, Tevez me malo izvadio, ali opet loše. Čestitam Evomeneu na pobedi.
I moram priznati da sam se grdno zajebao kada sam optimistično izjavio da Liverpul ne može gore od prošle sezone. Ovo je tuga, a tek je počelo...
Pored gore pomenute dvojice izdvojio bih i Džoa Kola, koji je od solidnog premijerligaškog igrača uspeo da se pretvori u najobčinju babetinu koja ne može da veže dva dobra pasa, a nešto više da i ne pominjem.
Sve u svemu, još jedna sezona zlopaćenja za Liverpul je na vidiku. Baš fino.
Керол играо 15 минута... 33 поена
Ma šta vam je, pa došao Jovanović u Liverpul, sad će da krenu da melju samo da dobije minutažu...
Liverpool je dobio nove gazde. he he he Možda se ipak izvuče ove sezone :)
Ja sam ovo zaboravio !
Odo da napravim postavu..
NIKOLA ŽIGIĆ GA JE ZAVALIO VELIKOM ARSENALU !!!!