U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Da vidimo ko sve zeli, i zbog cega da postane moderator.
hahahahahahahahaha
Zdravo, ja sam Stefan, i ja zelim da budem kaizen umesto kaizena... :)
Muhahahahahaha!
mali drzi se ti tvojih blogova.. pliz :D
Ne zelis me ovde?
to je diskutabilno.. ne zelim te u konkurenciji :p lipa :D
You like it or don`t... Ja sam tu u svakom slucaju...:P :)
ja ocu da sam mod :D neznam, oce mi se :D
Ja sam tu samo zbog piva.
ja bi da budem mod samo da bi vas banovao :)))))))))))))))))))))))))))))
Ja bih ha budem moderator samo na sat vremena,ne trazim vise(da se osvetim onima sto su mi dali -):D
Ja bih da budem moderator 5 minuta, jer sam jadna i nesrećana :smajli koji plače:
Ja mislim da ja od svi vas imam najbolje sanse da budem mod. Pa se vi slikajte ;)
Ja sam ovde samo da podržim Otakua... I hoću da budem Sultan umesto Sultana! Ali, to na nekoj drugoj temi. Bre, narode, vi biste stvarno da ste modovi? Ali... Ali... To je mučenje i gnjavaža.... Zabavnije je biti običan neobičan član. ;)
Samo na 5 min,kapiram ja svu tu gnjavazu,zato mi treba samo malo vremena u toj ulozi.:)