Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. Ја се вратио после 100 година на сајт, па сад гледам шта сам пропустио и зато не могу да спавам :)

Ко је та цица на аватару?

2. Pa ja :))) Ne znam, svidela mi se sličica, pa rekoh da stavim...

Je l' ti se sviđa? :)

3. Хаха, сумњам да си ти, делује ми као да је нека профи фотка, али нема везе. Свиђа ми се, наравно, готивим црнобелу фотографију.

Кога познајеш са сајта?

4. Pa nisam ja, vidiš da sam stavila ':)))' ;)

Nikoga, od skoro sam ovde...

A ti si ovde baš baja? :)

5. Нисам, наравно. То се људи трипују.Баје су Мотика и Абракс, пре свих...

А зашто мислиш да јесам?

6. Zbog tvog avatara :))

Šta je za tebe lepota?

7. Мој аватар је до пре 3 сата била беба која пуши пљугу, можда си на то мислила.

За мене је лепота исто што и држава за Луја 14. Надам се да сам био јасан :)

Ко ти је омиљени аутор?

8. Jesi :)

Nemam omiljenog, još uvek, svako pominje neke svoje favorite, a ja dok pohvatam ko je ko...:)

Ko je tvoj omiljeni autor, da mi preporučiš?

9. Мени омиљени од скрибомана Џими, Блек Хол, Јавио, Гручо Маркс, Лингвистичко прасе, Еуглена, рецимо...

Од сленгиста доктори сленга Абраксус и Мотика, затим момци који их прате по мени квалитетно,Предражињо, Хипхоза, Јогурт нема кости, Тимотије...и ризничари ВлајкоСељак, Млата и Енергија.

И од аутора који имају уврнут смисао за хумор и лепо пишу, Војтек, Бурзум, Тулумбаћ, канаме тосен....

Многе сам сигурно заборавио,а ли ово је нека моја листа отприлике.

Чији ник ти се највише свиђа?

10. Najviše? Pa ne znam, smešan mi ovaj lingvističko prase :))

Da li kasniš?

11. Он је свиња, и ја смем то да му кажем :)

Не, никад не касним.

Јел'' прошло 5?

12. Jeste...

Je l' svanulo?

13. Не знам, шалони су мајка!

Па што не идемо да спавамо ако је прошло 5?

14. Pa red bi bio...

Hoćemo?

15. Наравно, устајем у 9.

Питам неког за сутра. Како си спавао?

16. Ја не одговарам на питање, јер данас није сутра, а сутра ће прекосутра бити јуче, већ констатујем да нисте поштовали правила игре и стога вас обоје суспендујем и наређујем да изађете заједно на пиво.

17. -.-

Fino sam spavala, dok nisu ranoranioci počeli da mi šalju glupave poruke. Nikad neću naučiti da gasim zvuk na telefonu kad hoću da se naspavam, ne vredi.

Da li ti gasiš telefon ili prebacuješ u silent mode kad ideš na spavanje?

18. Ostavim ga u drugoj prostoriji, često ga i zaboravim, ili samo ignorišem. :)

Koliko si najduze izdrzao/la da ne spavas?

19. Oko 62 sata kada sam bio skoro zaključan u podrumu, sa tranzistorom, likom koji je izašao iz zatvora i nekom lokalnom budalom. Živa istina.

Koliko dugo možeš da ne trepneš?

20. Ne znam, zavisi od koncentracije, mada mislim da sam prosecna sto se toga tice.

Koliko dugo mozes da zadrzis dah?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.