Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. Па, имам право да га користим :)))
    Нервирају ме наравно!
    Ја сам једно време обожавао девојке са црвеном косом, а у то време сам и гледао поменуто дело, вероватно ми је баш због Шерон филм и постао омиљен :)))
    Ја сам претпостављао да ти је коса као на аватару па сам се изненадио хахаха

Шта слушаш тренутно?

2. Ceo dan slusam Betovena, sedmu simfoniju. :))
    A nijansa mi je cak ista kao kod Seron, ta se manje ispira nego druge, ali da te ne gnjavim pojedinostima oko crvene boje... :)

Da li ti se desavalo da ceo dan slusas jednu istu pesmu?

3. Јесте, али и иначе, увек једна песма заузме већи део дана.
    Хвала јер се баш не разуем у боје :))) али знам кад је лепо!

Волиш ли кубанску музику, јеси ли гледала "Буена виста..."

4. Obozavam! Naravno da jesam! :)))

Volis li fado?

5. Свиђа ми се!

Волиш ли да слушаш Сезарију Евору?

6. Oh, da! :)))

Volis li Amaliju Rodrigez?

7. Ок ми је али сам недовољно слушао. Имам утисак да никад нећу преслушати све што желим хахахах

Мене Сезарија увек сможди кад је слушам, и тужан сам и срећан и све у круг. Јел се деси теби то са неком музиком?

8. Da, taj osecaj imam cak za odredjeni bend: Krenberis. Kada sam tuzna, oraspolozi me neka pesma, a ta ista me u sledecem trenutku rastuzi. Pa ih i slusam u tim krajnjim raspolozenjima. Mislim da je stvar u interpretaciji, boji glasa... Ko zna! :)

Glupo pitanje ali sta ti je bitnije, tekst ili muzika?

9. Није глупо питање. Једнако, али ако је једно генијално а друго осредње, опет волим песму.
    Рецимо Лајк а ролинг стоун због текста, а Боемска рапсодија због музике (мада је и текст само на први поглед сумњив:)

Исто питање.

10. Slazem se, nesto slusam zbog teksta, a nesto zbog muzike. Umetnost i jeste to dvoje uklopiti. A najvece umece jeste kada je u jednoj pesmi to dovedeno u ravnotezu. Uglavnom ili muzika prati tekst ili obrnuto.

Koja bi muzika pristajala jeseni? :)

11. Не знам, за мене било која, јесен је лепо годишње доба. Нека буде нека са озбиљном тематиком, односно све сем оних баш летњих песама.

Шта ти мислиш?

12. Dzez! Klarinet da dominira. :) Moze i gotik rok za kasno popodne. :))

Volis li dzez?

13. Свиђа ми се али га ретко слушам. Као што рекох, немам времена за све, ретки су жанрови које не подносим, па тако нешто мора да трпи,а за сад је то џез.
    За тебе знам да волиш. :)

Да ли неки филм волиш само због музике, неке песме из филма и слично?

14. Kabare i Lajza! Film mi se i ne svidja, ali je dobar zbog muzike. Legendaran. :) I Poslednji Mohikanac, recimo. Verovatno ima jos, ali ne mogu da se setim. Francuski filmovi me uvek opustaju iako im tematika nekada nije takva, ali tako prijaju zbog muzike.

Kako si otkrio da imas sluha? :)

15. Покушао сам да свирам и видео да није страшно, чак да ми иде солидно. Вежбом се пуно постиже, тако да могу сам да скидам песме, штимујем и слично. Е сад брине ме певање, али видим да и оно иде временом. Зато сам те тамо и питао, не знаш док не покушаш. :)

Јел Танго тежак за учење?

16. Mislim da nije, ima par standardnih koraka. Ovo teoretski govorim. Mada jesam probala da igram. :)) Imam zelju da naucim flamenko, to mi je tako simpaticno! Imam utisak da kada igras sam, manje ces nevolja da prouzrokujes. hahaha

Jesi li pokisao danas?

17. Ја толико желим да научим Танго да ме ни сав антиталенат света неће спречити! А трапав сам да ме људи просто обожавају хахахаха
    Јесам, вечерас :)

Хоћеш ли покиснути сутра?

18. Ima 5 kljucnih koraka, ukljucujuci onaj sa okretom, ostalo je improvizacija koja je opet usmerena stilovima. Evropljani su ga nesto modifikovali. Nije tesko, a lep je stvarno. :)

Mislim da necu, ucicu uglavnom.

Isto. :)

19. Ја знам неке кораке, видећу, планирао сам то за јесен да почнем да учим.

Осећам да хоћу! А ретко грешим :)))

Какав лак тренуно имаш на ноктима?

20. Bezbojni, mada sam juce imala roze. :)))

Duks ili dzemper?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.