Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. ponekad, retko

odakle je pozarevljanin?

2. iz Pozarevca verovatno...o.O

šta te iritira?

3. iritiraju me monotone banalne radnje/funkcije/ljudi

p.s. pozarevljanin nije iz pozarevca vec iz okolnog sela, sad mi je reko na cetu :)

jel te fascinira matematika ponekad?

4. jooj, ljudi se dele u 2 grupe, one koji ne kapiraju matu i one koji ne kapiraju kako ovi prvi ne kapiraju...( ja sam u prvoj grupi xD)

KOju si ocenu imao iz matematike u srednjoj školi?

5. Retko.

Hahaha, muvaš ga, znao sam ;)

Iz kog je tačno sela, šta mu dođe Dragana Mirković?

6. dragana je iz Kasidola neko bi rekao iz Sarajeva..ali ne! Pozarevac!

da li te nervira luna lu?

7. ne, bas mislim da su joj kul kolumne koje pise...

Koje ti je omiljeno žensko ime?

8. nataly..
    da li znas pravila glasovne promene jednacenje sugl po mestu tvorbe?

9. Znam.

Da li da nalakiram još jedan sloj laka u boji ili bezbojni lak preko prvog sloja laka sa bojom?

10. Зависи.

Која боја је у питању?

11. Svetlo roze. :D

Dakle?

12. Безбојни лак преко првог слоја. Али фуј.
    :)))

Како си?

13. Pardoniram za pitanje, ne mogu da odvrnem ovaj bezbojni, tako da moram još jedan sloj ovog roze. :D Ma ni ja ne volim roze boju, ali ova ima neki lep, biserni odsjaj, nežna je i sofisticirana, sve ono što meni fali. :P
    Elem, dobro sam, sušim kosu.

Šta ti radiš?

14. Добио сам налет инспирације па дошао да напишем нешто, сад ћу да свирам пола сата па да учим.
    Не сумњам у вези те боје, али мени се само неке варијанте свиђају, а розе није ни близу хахахах :))

Да ли пожелиш да напишеш поново неки састав на тему "Јесен у мом крају"

15. Dopisuje se sa tobom.

Dal ste Vas dvoje normalni? :)

16. Još uvek nisam dobila takav poriv, nadam se da i neću. Iscrpela sam svoje izvore patetike na motivaciono pismo da me prime da volontiram na Exitu, još uvek se nisam oporavila od toga.
    Đuro, biti normalan je relativan pojam, ne znam šta da ti odgovorim na to pitanje, a da ne slažem. :)

Zašto voliš/ne voliš roze boju? Obrazloži!

17. Сладуњава је, подсећа ме на неку пластику, немам појма.

Имаш ли омиљену боју?

18. Naravno, zelenu!

Najveća laž koju si rekao kao klinac, koje se i sad sećaš?

19. Не могу да се сетим, мислим да није било баш неких тешких, али сећам се нечег занимљивог. Једном сам преувеличао неку причу, не сећам се баш детаља, и толико сам пута то поновио да сам у једном тренутку и сам поверовао у ту нову верзију, па нисам могао да се сетим шта се у ствари десило :)))

Исто!

20. Neko mi nije dobro objasnio sunčev spektar, tj rekao mi je samo da kad se pomešaju sve boje na svetu, dobije se bela. Posle nekog časa likovnog sam pričala kako smo pomešali toliko različitih boja iz tempere, da je počela da se nazire bela. :)

Najbolji koncert na kojem si bio?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.