Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. Jel mi veruješ da nijedan nisam gledala....

Koji slikarski pravac voliš?

2. @Staklena

Veruj mi da sada tako i gledam... Želja mi je bila da budem profesor srpskog jezika, a sada gledam da nadjem što plaćeniji posao, makar morao ubijati ljude...

@Theona

Nemam mišljenje što se tiče slikanja.

Živiš li u kući?

3. U studentskom domu, tuga pregolema. :)

Da li voliš da radiš s ljudima i zašto?

4. Da!

Imaš li kuče?

5. Imam džukelu koja ubija/kolje/smara. Treba da se pari, a još joj nije vreme.

*Odoh na teren

Budite dobri.

I da! Da li ste znali da ako nakon velike nužde upalite šibicu da ćete uništiti više od 50% smrada?

6. Pročitala sam to negde, ali nisam praktikovala. Kad ja izađem iz wc-a, sve miriše na ljubičice. :D

Koja si krvna grupa?

7. Nemam pojma.

Da li nekad davao krv?

8. Нисам и много ме је срамота, планирам да се што пре активирам на том пољу.

Умеш ли да куваш?

9. Ne osim ako računaš palačinke i pizzu.

Da li sebe još uvek smatraš detetom?

10. Никако, али нисам ни комплетно одрастао. Јбм ли га :)

Шта видиш кад погледаш кроз прозор?

11. Mnogo svetiljki, malo zvezda, ogromnu krošnju i jednog psa.

Da li pamtiš snove?

12. Како кад, мада оне занимљиве углавном упамтим, немам оних јутарњих мука око присећања.

Да ли ти се дешава да те сан узнемири, пробуди?

13. Da, i to onda kada san nije strašan, već neko čudno osećanje iz tog sna.

Plašiš li se nečega?

14. Плашим се, углавном да ли ћу у неким ситуацијама исправно поступити.

Да ли си икад покушала да наставиш сан од претходне ноћи?

15. Hahaha... ja sam danas iz jedne defke otkrila da sam scenofob!

Ne, nisam to pokušavala, ali jesam uspevala da nastavim san iz iste noći. Probudim se pa "gde sam ono stala...aha!..." :)

Da li ti se nekada desilo da predvidiš nešto tako što si to sanjao, neki deo situacije?

16. Мислим да није, мада ми се десило да сам сањао један догађај онако више у страху, шта би било кад би било, и десио се.

Да ли бежиш од одговорности?

17. Ne, ali se trudim da svaku odgovornost ulepšam, da bude zanimljiva.

Kasniš li?

18. Јооој да! То је почело пре пар година, до тад сам био тачан. У задње време ме често чекају, борим се да то исправим :)

Да ли ти се десило да будеш пар дана под утиском нечег што си видела на улици?

19. O, da, da...!

Da li pamtiš čak cele dijaloge koje si vodio sa nekim ljudima, iako je od tada prošlo prilično vremena?

20. И то и гомилу ситница, као на пример, где смо застали ако смо шетали, или ко је прошао поред просторије у којој смо причали...

Да ли те више готиве старији, или твоја генерација/млађи, на кога остављаш бољи утисак?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.