Uros je gledao Solt 15x. I svaki put je vikao Andji kad god je neka opasnost vreba iza coska i ubedjen je da ona ne bi preživela bez nega i da ga je sam bog poslao u bioskop da je spasi.
Uros na autobuskoj stanici podigne ruku kad nailazi autobus u koji hoće da uđe, i šoferu uvek kaže gde da vozi. To mu stvara iluzju da se vozi u taksiju.
Theona97 је видела пар кинеза на улици али је мислила да је то један Кинез који носи огледало.
Uroš već tri dana traži štand sa bezalkoholim pivom na BFu.
Реморкер је решио да ми плати једно Никшићко.
Uroš nosi tri roze plastične narukvice. Laže da mu je to doktor prepisao kao terapiju za daltonizam.
Реморкера су тражили ови из Џекеса да им буде дублер, ал' није био код куће.
Uros se sprema da docekuje Andjelinu na aerodromu. Spremio je i transparent "Andjelina oplodi me!"
Реморкера је Анџа звала да се нађу у мраку, али је цар мислио да га неко зеза.
Uroš već danima sprema i šta će da kaže Bredu da ga uteši kad ovaj sazna da će Uroš roditi Anđino dete.
Реморкер је Анџи и мени украо каталог за усвајање деце.
Uros je gledao Solt 15x. I svaki put je vikao Andji kad god je neka opasnost vreba iza coska i ubedjen je da ona ne bi preživela bez nega i da ga je sam bog poslao u bioskop da je spasi.
То као из оног вица, кад Шиптар оде у биоскоп први пут :)))
Рем је снимио музику за преко двеста сцена јебања у трилерима осамдесетих.
Uros na autobuskoj stanici podigne ruku kad nailazi autobus u koji hoće da uđe, i šoferu uvek kaže gde da vozi. To mu stvara iluzju da se vozi u taksiju.
Remorker je sinoć na Bajaginom koncertu pravio šutku.
Стаклена се напила од 50 пива.
Uroš je oslepeo od mog laka na noktima. Podsećanja radi, podloga je svetlo roze, a tufne su u ciklama i pink nijansama. :)
Нисам ишао синоћ, али вечера бум-трас :) Ајд промени у нешто баш бљештаво, да се не бламирам!
Стаклена ме вода около пошто не видим ништа.
Nisam još uvek odlučila koju ću kombinaciju boja za večeras, ali biće nešto u nemoj-da-lažeš-da-me-nisi-video nijansi. :)
Uroš je sebe proglasio za vrhovnog dabra kad je uspeo da oglocka i obori stablo stogodišnjeg hrasta.
Биће у "Стаклена сам стаклена, женка папагаја" фазону :)))
Стаклену мува белоглави суп, свиђају му се њене канџетине.
Uroš je davno izgubljeni blizanac Hari Potera.
Lepo me opisa Marcipan u jednoj temi sa "sve mi boje lepo stoje", a ja ću dodati još "kad je bal, nek' je maskenbal". :)
Uroš nije verovao da radoznalost može ubiti mačku, dok nije bacio svoju ljubimicu u osinjak.